Автор
Woman.bg

И двата пола не знаят какво другият харесва най-много в тях

Мъжете погрешно смятат, че жените най-много харесват в своя партньор – реален или потенциален без значение – мускулестото тяло, раменете и ръцете, след това – половите органи и високия ръст и най-накрая – задните части и очите.

Жените не са съгласни с такава представа, показва допитване. По техните собствени думи те са привлечени най-много от задните части на мъжа, после от стройната и висока фигура, очите и едва накрая – от силно очертаните мускули и надареността на мъжкото достойнство.

Не съответства на истината и широко разпространеното мнение, че в душата на женския пол запазено място имат мъжката груба сила и дори известната жестокост. Всъщност жените не харесват такива мъже, а предпочитат умните, спокойните, ласкави, мъжествени, но нежни представители на силния пол, твърдят британски изследователи, цитирани от ВВС.



Но и жените бъркат по отношение на това какво в тях привлича най-много мъжете. Според техните представи, за да се харесва на потенцилния партньор, жената трябва да е не повече от 50-53 кг, с ръст около 170 см, да има източена фигура, голям бюст, малки задни части, чувствени устни, сини очи и светла коса, да носи черно бельо, къса пола, подчертан грим и обувки с високи токчета.

Анкетата сред мъжете обаче показва съвсем друго – те наистина са готови да се полюбуват на подобна красавица, но не я предпочитат за своя постоянна партньорка. За да са склонни да приемат една жена за такава, по техните думи тя трябва да е около 60 кг при ръст около 165 см, бюстът трябва да е средно голям, дори малък, фигурата – стройна, но не ъгловата, да има закръглени задни части, да е облечена стилно, но без прекалена претенциозност, а черното секси бельо и гримът съвсем не са задължителни.

Двата пола се обединяват най-вече в едно изискване към своя партньор – да умее да съпреживява, да е откровен и да има чувство за хумор. И ако тези качества са налице, останалите външни белези съвсем не са толкова определящи, пишат от zdrave.bg