Съвсем скоро очакваме зимата да се зададе на хоризонта и убедително да се настани по нашите географски ширини, затова прекарахме голяма част от вчерашния ден в търсене на подходящото палто, с което елегантно да я приветстваме.

Преди да се впуснем в обиколка на магазините обаче, решихме да потърсим подходяща връхна дреха из онлайн пространството. В резултат на това попаднахме на няколко пленителни палта на доста добри цени, като се оказа, че едното от тях е част от гардероба на Селена Гомес, а друго от този на Тейлър Суифт.

А сега нека обърнем малко повече внимание и на палтата, които Селена и Тейлър разходиха.

Избраното от Суифт е дело на Asos, струва доста приемливите 72 долара и се откроява с права кройка и бебешко син цвят.

Като въпросната стилна връхна дреха идеално си кореспондира не само с деним и изчистени черни боти, но и с по-елегантна визия, открояваща се с мини пола или рокля, както Тейлър Суифт нагледно доказа.



Палтото, на което Селена Гомес заложи само преди броени дни, пък е дело на Н&M и за разлика от остатъка от визията ѝ – черна мини рокля Alexander Wang и изчистени черни токчета Guiseppe Zanotti, струващи няколко хиляди долара, е с цена, идеално вписваща се в бюджета ни, а именно 70 долара.