С наближаването на края на годината правим крачка към блестящата визия, която ще проговори за нас като за необикновена личност с индивидуално обаяние.

Защо сега ли? Защото месец декември по традиция е месец на равносметките, промяна към по-добро и създаване на мечти за бъдещето.

Магията на предстоящите празници разпръсква вълшебен прашец в лицето на всяка от нас и ни пренася в един от най-приказните сезони.

Настъпи мигът да повикаме въображението си и отново да вдъхнем живот, красота и великолепие в косите си.



Ние от Woman.bg искаме да ви насърчим към промяна и в навечерието на празниците да намерите своя нов образ.

Творците от френската фризьорска марка Stephan, които с внимание и професионализъм сътворяват истински шедьоври от косите на своите клиенти, ще материализират идеите ви.

На една от вас ще подарим мечтаната прическа, с която красива и уверена да посрещне 2012 година.

Седмица преди шоуто „Кабаре”, в което Stephan ще представят тенденциите в косите за следващата година, ни изпратете своята представа за фаворит на прическите на новата година.



Направете го като ни покажете как според вас трябва да изглежда най-скъпоценното украшение за визията ви през следващата година. Изпратете ни снимка на прическата, с която искате да посрещнете по-красиви и самоуверени Новата 2012-та година. Не забравяйте да ни пишете как се казвате и откъде сте!

Ще изтеглим късметлийката, печелеща празничния ни комплимент на 28 ноември, понеделник. Тя ще получи своята мечтана промяна
с подстригване, нов цвят и сешоар. Своята награда ще може да получи в удобен за нея ден от 1-ви до 20-ти декември в град София.

Пишете и ни изпращайте своята „Прическа на 2012 година” на адреса на редакцията Woman@woman.bg. Специално за играта е създадена Галерия с вашите идеи за прически, на които ще могат да се насладят всички.

Остава седмица до шоуто „Кабаре”, в което Stephan ще представят тенденциите в косите за следващата година.