Автор
Woman.bg

Играй с Deichmann – виж какво ще е модерно при обувките за сезон пролет/лято 2012 и участвай в томболата за ваучери-награди

Модата при обувките за лято 2012 ще бъде нежна и романтична, но заедно с това цветна и експресивна. Десените на цветя, пастелните тонове и класическото за лятото бяло този сезон ще бъдат контрастно допълнени с ярките цветове като червено, синьо, зелено и розово, както и дръзките комбинации между тях.

От днес в рамките на две седмици любимата ни игра ще ви дава възможност да избирате между два модела от актуалните предложения на Deichmann. Така ще можете да посочите по един модел от 20 двойки визии на немската марка и да сравните предпочитанията си с избора на останалите ни читателки.

Тези от вас, които изиграят играта и имат желание да участват за тегленето на четирите ваучера-подарък от Deichmann, ще трябва само да попълнят контактите си във форма, която се отваря, след като сте кликнали на последната предпочитана обувка. Това е условието за заявката ви за участие в тегленето на наградите.

На 1 май от всички попълнили и изпратили контактите си във формата, ще изтеглим четири печеливши и ще ги обявим с новина в woman.bg.

Късметлиите ще могат сами да си изберат модела, който най-много им допада от най-близкия им магазин на Deichmann, след предварително уговорен ден за посещение.

Част от прекрасните нови модели на Deichmann можете да видите в нашата игра тук.

* Четирите късметлии, изтеглени на случаен принцип, ще обявим в woman.bg на 1 май. Те ще бъдат уведомени и по е-mail на адреса, който са оставили в регистрацията си.

* Ако не успеем да установим контакт с някого от печелившите в рамките на 4 дни след официалното им обявяване на сайта или те не потърсят наградата си, след като са получили e-mail, Woman.bg си запазва правото да изтегли нов печеливш.

*Участието в играта не е обвързано с моделите, които са представени със снимки, ако станете притежател на ваучер Deichmann можете сами да изберете обувките, които най-много ви допадат.

Актуални модели в Deichmann: www.deichmann.com/BG/bg/shop/welcome.html

* На място в магазин на Deichmann, можете да изберете модел в рамките на стойността на ваучера (40 лв) или да доплатите, ако си харесате по-скъп модел или друг продукт, предлаган в магазините на веригата.

* Ваучерът се разменя само срещу продукти в магазините Deichmann и не може да бъде осребряван.
Филиали на Deichmann: www.deichmann.com/BG/bg/corp/spisak_na_filialite.jsp