Автор
Woman.bg

Искате ли лицето на Дженифър и формите на Бионсе?

Дженифър Анистън и Хю Джакман са най-предпочитаните визии от хора, подлагащи се на хирургически козметични корекции, разкриват експерти от бранша.

Медицинската сестра Джейми Шерил, една от съоснователките на центъра "Beauty Park Medical Spa" в Санта Моника, Калифорния, споделя пред MailOnline, че клиентите им харчат до 100 000 долара, за да постигнат изглед, възможно най-близък до двете звезди.

Четете още: Мерилин Монро имала пластична операция

Но когато стане въпрос за оформян на тялото, дамите „си поръчват“ фигури като на Жизел Бюндхен, а мъжете като тази на актьора и танцьор Чанинг Татум.

Онези клиенти, които не могат да си позволят цялостна трансформация, обикновено желаят да се сдобият с пухкави устни като на Анджелина Джоли, порцеланова кожа като на Кейти Пери, челюстта на Кийра Найтли и изписаните котешки очи на Меган Фокс.

Четете още: Вижте как изглежда Меган Фокс в седмия месец

Мед.сестра Джейми Шерил твърди още, че от известно време насам Бионсе е модел за подражание на всички дами, които искат импланти в задните части.

Четете още: Курс по Бионсе в американски университет

Не всеки иска да се подлага на хирургическа интервенция. Стъклено сините очи на вампирът Иън Съмърхолдър са сред най-страстните предпочитания на силния пол и лещите за очи с този цвят правят същински фурор по продажби, а най-предпочитаният стайлинг (от косата до дрехите) е този на Орландо Блум.

Четете още: Нина Добрев се разплака за Иън

Четете още:

Ето какво казва още Джейми Шерил: „Очевидно е, че не можем да създадем двойници на звездите, но ако някой клиент има пълни устни и иска да изглеждат като тези на Анджелина Джоли, тогава мога да постигна наистина зашеметителни резултати, макар и не съвсем идентични. Представете си долната устна на Джоли – тя е много по-плътна от горната. В този случай знам какво има предвид пациентът ми, когато казва, че иска като нейните устни. Те не трябва да са само по-пухкави, но и да имат същия контур, същите особености.“