Автор
Woman.bg

История за съблазън и изкушение от Dolce & Gabbana

В рекламната фотосесия за новия аромат на Dolce & Gabbana "The One Desire" красивата актриса Скарлет Йохансон нагледно ни представя какво се случва, когато изкушението и съблазънта се срещнат.

На кадрите към заснетата от гениалния фотограф Тери Ричърдсън кампания русокосата звезда изглежда сексапилно и предизвикателно, рекламирайки най-новото творение на италианския бранд.

Създаден, за да подчертае бляскавата женска същност парфюмът "The One Desire", който представлява продължение на аромата "The One" от 2006-та година, се характеризира с нежни нотки бергамот, мандарина и момина сълза фино смесени с база от карамел, ванилия, сандалово дърво и мускус.

"Този аромат е за жените, които искат да се чувстват уникални, красиви и чувствени. За дамата, която е не просто забелязвана... а, която успява да привлече вниманието на всички. Тя е секси, но не и вулгарна", споделя за парфюма Луиджи Феола вицепрезидент на P&G Prestige.

Новото предложение от Dolce & Gabbana идва в черно шишенце със златни детайли и от януари догодина ще се предлага в разфасовки от по 30, 50 и 75 милилитра.

"Когато създаваме парфюми или гримове, ние винаги се стараем да останем верни на нашето ДНК-а. Черното и златното са класически цветове за Dolce & Gabbana, а пък капачката с черен камък придава на целия продукт шик излъчване типично за трийсетте", разкрива пред WWD Стефано Габана.