Вече можете да съдите за съвместимостта си с един мъж по една доста скрита част от тялото му…

Не тази, за която си мислите! Наскоро учените от американския Институт по сексология Синклер установиха, че можете да си изберете подходящ сексуален партньор по върха на езика му.

Ръководителят на проучването Джоузеф Кринбли разграничава три групи езици:



Змия – език, който сякаш е раздвоен на върха.
Стрела – заострен връх на езика.
Полумесец – закръглен връх на езика.

“Достатъчно е да погледнете езика на мъжа, за да разберете дали той е подходящ сексуален партньор за вас”, твърди Кринбли. “За да се ориентирате по-лесно, проведохме проучване сред над 3000 души и установихме какви форми на езиците са най-съвместими в интимно отношение”.

Змия + Стрела

Има какво да научите един от друг в леглото. Змията е готова за всякакви експерименти и има богата фантазия, а Стрелата се отличава с горещ сексуален темперамент и готовност за изпробване на нови усещания. Но в тази комбинация ще се измъчвате от ревност. Тъй като и двамата няма да имате нищо против да кръшнете…

Змия + Полумесец

Ще трябва да положите доста усилия, за да разпалите страстта на партньора. Полумесецът е силен на думи и на теория, но на практика е боязлив и срамежлив. Ще трябва да го прелъстявате много тънко и бавно.

Змия + Змия

Няма с какво да изненадате партньора, но интимният ви дует ще е хармоничен и прекрасен. Накрая ще започнете да осъществявате и най-извратените си сексуални фантазии.

Стрела + Полумесец

В този тандем вие водите, докато Полумесецът ви следва. Ще го научите на нови пози и ролеви игри, а той ще ви обгради с нежност и ласка. По-внимателен партньор няма да намерите. Бъдете много нежни с него. Той е изключително обидчив в интимно отношение.

Стрела + Стрела

Съвместните ви преживявания в леглото ще са доста горещи. Ще се нахвърляте един върху друг с жажда и страст, които трудно могат да бъдат утолени. Това ще е истински взрив, любовна битка, екстаз… Проблемът е, че не сте отстъпчиви. Не се опитвайте и двамата едновременно да заемете лидерската позиция. Разменяйте си ролите.

Полумесец + Полумесец

Прелюдията ви ще бъде твърде продължителна. Но и двамата предпочитате да тръпнете в очакване на интимния контакт, отколкото да се гмурнете веднага в бурята на страстта. Само след дълги и красиви ритуални танци и двамата ще решите да споделите леглото. Не сте от хората, които още от първия път ще стигнат до орален секс. За вас е важно да имате доверие на партньора.