На страниците на нашето издание често ви показваме звезди без грим, както и шокиращи разлики с и без макиаж.

Въпреки това продължаваме да се учудваме на това какви чудеса мога да се сътворят с помощта на козметичните средства.

Съвсем наскоро професионалната гримьорка Мелиса Мърфи предизвика истинска истерия в социалната мрежа Reddit. Тя постна снимка на своя клиентка, която илюстрира визията й преди и след грим. Разликата е наистина шокираща. След употребата на макиаж жената вече има безупречна кожа, по-дебели вежди и по-слабо лице.

Потребителите на Reddit нападнаха вкупом Мелиса с твърдението, че носенето на толкова много грим всъщност е измама и предателство, тъй като крие истинската същност на жените.

Четете още: Шокиращи снимки с и без грим


Ето и някои останалите мнения:

„Лявата снимка е по-грозна от дясната, но красотата е субективна. На дясната снимка тя буквално и преносно е с маска“. - споделя потребител на Reddit.

Друга потребителка пък споделя, че един мъж би се почувстван „излъган“ от дама с прекалено много грим, само ако придава твърде много значение на външния вид.

На това твърдение господата пък отговарят: „Ако един мъж носи мускули-протези, като костюм на Спайдърмен, със сигурност една дама ще се почувства излъгана, независимо какво мисли тя за личностните качества на този мъж“.

Други юзъри пък погледнаха от професионална гледна точка на грима с твърдения от сорта на: „Никога не бих казала, че жената от двете снимки е един и същи човек. Ти имаш невероятен талант“.

Woman.bg ви пита: „Измама“ ли е носенето на грим?