Само преди два дни 48-годишната Кайли Миноуг бе на върха на щастието и сподели, че възнамерява да вземе фамилията на годеника си Джошуа Сас, след като сключат брак. Днес обаче певицата е срината. Тя разкри, че с любимия ѝ са се разделили.

Австралийската звезда съобщи новината чрез социалните мрежи, като не уточни причината за края на отношенията си с близо 20 години по-младия от нея актьор.



Според слуховете обаче Кайли, която успешно пребори рака на гърдата през 2005 г., е изгонила от дома си 29-годишния Джошуа, защото подозира, че той ѝ изневерявал със своя колежка актриса – 34-годишната Марта Милънс.



По думите на източник, пожелал анонимност, певицата се съмнявала във верността на половинката си от доста време насам и двамата имали чести скандали на тази тема. Може би точно тези отношения са причината за сълзите на Кайли отпреди няколко месеца.



Близки на Миноуг разкриват, че тя и Джошуа се скарали и преди тя да отпътува за Седмицата на модата в Париж.

Всъщност точно след като се прибрала от там, тя помолила Джошуа да се изнесе. Според британските медии сега той живее с родителите си в Леоминстър, графство Херефордшър.