Какъв тоалет да изберете за новогодишната нощ и какъв имидж ще е най-подходящ за годината на Черния воден Дракон?

Важно е да вземете предвид не само съветите на астролозите, но и мнението на стилистите.

Стил



Нека започнем от стила – стилът представлява не конкретен тоалет или набор аксесоари, а начин да се представите. През новогодишната нощ ще е особено важно да бъдете ярки, весели, креативни и да демонстрирате любовта си към живота с всичко – вида си, дрехите си, поведението си, грима и прическата. Драконът ще оцени това.

Ако пък в новогодишната нощ се с дрехи в убити цветове, с тъмен грим или в лошо настроение, Драконът ще ви лиши от защитата си.

През новата 2012 г. трябва да бъдете радостни и да се веселите от душа и сърце. Специална забележка за мъжете - „веселба“ не означава непременно да се напиете до безсъзнание и да правите глупости. Драконът е постоянен и верен, затова са допустими флиртове.

За жените пък ярко изразеният сексапил е добре дошъл – Драконът се прекланя пред красотата и е винаги готов да стане закрилник на една хубава дама.

Дрехи



Атрибутите на идващия Дракон са „черен“ и „воден“, което улеснява до голяма степен избора на цветове и материи. Несъмнен лидер ще бъде лъскавото черно, на второ място са златистите и сребристи тъкани, а на трето – яркият червен цвят, който неизменно е фаворит на всички огнедишащи.

Астролозите ви препоръчват да не пренебрегвате и зеленото – на всички китайски тържества драконът се изобразява в червено и зелено. И последен вариант – синьо, тъй като драконът е воден! Избирайки плата на тоалета си обърнете внимание на тюла и коприната – те са много леки и празнични. Прилепналите като кожата на Дракона платове също ще са подходящи.

Мъжете пък е добре да облекат ярка риза или поне ярка вратовръзка, за да изглеждат празнично.



Украшения



Какво правят драконите според древните предания? В повечето случаи събират и пазят съкровища. Така че в навечерието на 2012 г. трябва да извадите от скривалищата си най-фееричните си украшения и да накичите с тях шията, ушите, пръстите и китките си. При това те задължително трябва да са истински, а не имитации – фалшивите диаманти и ниската проба злато могат да обидят Дракона. Можете да допуснете изключения, само ако организирате маскен бал – Драконът обожава карнавалите. Ползвайте каквото искате за създаването на образа си, стига да е феерично, блестящо и весело. А един от най-подходящите за случая образи ще е този на русалка – митична, водна, блестяща и невероятно съблазнителна.

Прическа и грим

Както споменахме по-горе, веселата атмосфера трябва да се забелязва с просто око. Така че забравете за строгите прически и семплия грим. Позволете си смели експерименти, асиметрия, къдрене, украсяване с брокат. Направете си и ярък маникюр и грим, за да изглеждате наистина празнично!