Смъкнатите и отпуснати панталони или дънки са задължителни за пролет-лято 2011. Защо?

Защото няма друг начин да избягаме от жегата освен с чифт панталони, които не са впити и ни дават възможност да дишаме.

Не знаете как да направите чифт смъкнати панталони стилни? Не се притеснявайте, ще ви дадем най-добрите съвети за това как да ги носите без да се изгубите в тях и същевременно да придадете женственост на всеки тоалет.

Близначките Ашли и Мери-Кейт Олсън са двете звезди, които направиха тоалетите, вдъхновени от гаджетата им, в техен моден знак. Близначките се превърнаха в модни икони и музи за десетки и стотици дизайнери и фенове. Трансформирайки мъжки облекла по свой собствен начин, те ни показаха какво точно представлява модата.

Провиснали или широки панталони, които принадлежат на половинките им, се носят и от други звезди. Сред тях са имена като Рейчил Билсън, Уитни Порт, Мили Сайръс, Меган Фокс, Гуен Стафани, Блейк Ливли, Лейтън Мийстър, Кейт Босуърт, Никол Ричи, Ким Кардашиян и много други.

Selena Gomez

Megan Fox

Небрежно-елегантни

Най-лесният начин да носиш дънките или панталоните на гаджето си е да ги носиш така, както са си. Така ще се чувстваш наистина удобно и ще си придадеш страхотен ежедневен вид. Не носи обаче панталоните без токчета или платформи, ако не си от най-високите, защото има риск да се развали цялостният ефект на тоалета.

Носи платформи, когато си уморена и ще видиш колко са удобни, а настроението ти ще се подобри дори без да забележиш. Ако си висока, можеш да носиш широки панталони с всичко, включително сандали и равни обувки, но избягвай джапанките – те са само за плажа!

Kate Bosworth

Rachel Bilson

Megan Fox

Whitney Port

Бизнес срещи

Представяла ли си си, че можеш да обуеш панталоните на гаджето си за бизнес среща? Дори и да не изглеждат особено официално, с правилните аксесоари, тоалетът може да се превърне в хит. Вземи си хубава женствена блуза за дънките, добави високи токчета, сако с което да завършиш тоалета и си готова!

Gwen Stefani

Gwen Stefani

Kim Kardashian

Whitney Port

На парти

Смъкнатите панталони могат да привлекат вниманието на околните, но не винаги впечатлението ще е положително, ако ги носиш неправилно. Най-важното е да се чувстваш удобно и уверена в себе си, а не притеснена от погледите на останалите. Не забравяй, че критикуващи винаги ще има.

За да изпъкнеш сред останалите, добави към тоалета убийствено високи токчета, изразителна блуза, мини чанта с различни детайли и отличаващо се колие. Така ще бъдеш неповторима!

Чувствай се комфортно в собствената си кожа и, ако една модна тенденция не ти харесва, просто не я следвай, дори и да мислиш, че изглежда неповторимо.