Много често по време на лятната ваканция срещаме хора, които няма как да срещнем през останалото време от годината, просто защото периодът е такъв – преходен, на едно място (по морето) се събират хора от различни държави и градове. Неизбежно тези срещи водят до красиви преживявания, флиртове, мимолетни свалки тип "секс за една нощ" и още безброй вълнуващи случки.

Какво се случва, обаче, ако след летния флирт, вие почувствате нещо по-силно един към друг, но никой от вас не знае как да продължи изживяването и да го превърне във връзка? Представяме ти няколко съвета какво да правиш, ако искаш да виждаш този секси сладур отново, и то всеки ден, като твое гадже!

Провери дали чувствата са истински

Колкото и да си объркана, все пак, когато си зададеш въпроса сама на себе си: "Това истинска любов ли е?" ти сама знаеш отговора дълбоко в себе си. Към някои хора усещането е по-различно, а притегателната сила е неизбежна. Ако наистина имате какво да си кажете, говорили сте си за мечтите и стремежите си, имате сходни интереси, или усещане за живота, значи може би наистина сте един за друг и връзката ви не е само на физическо ниво. Опитай през времето, в което сте заедно да го предизвикваш, задавай му въпроси от типа на "какво мислиш за...", или "какво би направил, ако..." и така ще добиеш по-добра представа за човека отсреща.

Помислете заедно какъв шанс ще си дадете

Ако живеете в различни градове или държави, дали сте готови за връзка от разстояние? Или би ли зарязала живота си тук, заради него? Всички тези въпроси, които ти се въртят в главата е хубаво да седнеш и обсъдиш с него и така да стигнете до съвместно решение. Хубаво е и двамата да знаете предимствата и недостатъците на това да имаш връзка и в същото време човекът да не е до теб през цялото време. Ако той би правил компромиси, и ти би правила, нали така? Ако отговорът е ДА, значи сте готови да направите крачката към връзка!

Бъди смела!

Понякога мъжете, дори да чувстват нещо по-дълбоко, не биха засегнали темата, най-малкото защото е болезнена и защото го е грижа за теб, сегашния ти живот и това как той би се вписал в него. Трудно е, но ще се наложи да си решителна, защото, както знаеш "съдбата обича смелите". Кажи му, в края на екскурзията ви, че искаш да поговорите и, дори да не признаеш чувствата си открито, го попитай дали би искал да продължите нещата. Разбира се, направи това само ако усетиш сигнали, че чувствата на мъжа от среща са истински, а не става дума само за мимолетна забивка и физическо привличане. Това винаги можеш да разбереш от прегръдката му, от начина, по който те гледа, както и от това дали е притеснен, когато стане дума за теб и предстоящата ви болезнена раздяла. Ако е така, спести агонията и на себе си, и на него, и обсъдете вариантите за вас!