Автор
Woman.bg

Как известните дами съобщиха за бременността си

Вижте как най-известните дами от шоубизнеса съобщиха на света, че очакват наследник.

По принцип знаменитостите правят това важно разкритие чрез официално изявление от страна на агентите си, но историята познава и такива, които решават да съобщят радостната вест по по-личен и интересен начин. Днес ще обърнем внимание именно на тях.

Една част от известните красавици, за които днес ще си говорим, споделиха новината чрез интересна снимка или статус в Instagram или Twitter, а други стигнаха още по-далеч и по-ефектен начин демонстрираха бременно коремче на светско събитие или пък съобщиха новината директно от сцената пред многохилядната си публика.

Даутцен Круз

През 2014 г. красивият модел реши да сподели с феновете си втората си бременност по доста интересен начин, а именно качвайки своя гола снимка, на която вече доста си личи наедрялото коремче.

Двойка обикаля света с бебето си, което няма 1 г.

Бионсе

Когато Кралица Би реши да разкрие пред света, че очаква първия си наследник, тя съвсем естествено го направи по-доста зрелищен начин.

През 2011-а на едно от най-престижните музикални събития на годината, а именно VMA, певицата ефектно свали връхната си дреха и обхвана с ръце корема си, подчертавайки неговото наедряване. Този кратък, но многозначителен жест, бе достатъчен публиката, сред които бяха Джей Зи и Кание Уест, да избухне в бурни аплодисменти.

Гуен Стефани

Певицата обяви, че е бременна с третия си син чрез снимка в Instagram. На нея тя позира с корона, а статусът към него гласи: " Бях готова да дам короната, но явно ще си остана кралицата вкъщи. Момче е".

Звезди станали родители много млади

Блейк Лайвли

Актрисата съобщи, че очаква бебе от съпруга си Райън Рейнолдс чрез онлайн бутика си за дрехи Preserve. В него бе поместена фотосесия с тоалети за бременни, на която дами, очакващи дете елегантно позираха, а чак в края на въпросния сет от снимки бе поместен и кадър на самата Блейк с наедряло бременно коремче, което нежно е обхванала с ръце.

Коко Роша

Една от най-известните моделки с света реши да обяви бременността си именно от модния подиум.

Коко качи клипче, в което от подиума, облечена в бежово боди, очертаващо коремчето ѝ, съобщава, че след четири години брак със съпруга ѝ най-накрая ще станат родители.

Звезди с деца от сурогатна майка

Кари Ъндърууд

Певицата разкри, че е бременна чрез сладка снимка, на която е с двете си кучета, облечени в дрешки с надпис "Ще ставам батко" и "Ще ставам кака".

Джесика Бийл

Звездата съобщи новината, че ще става мама чрез снимка в социалните мрежи, на която мъжът ѝ Джъстин Тимбърлейк целува едрото ѝ бременно коремче.

Най-горещите звездни майки

Кели Кларксън

Певицата съобщи новината по време на свои концерт през публика от над 20 000 души.

"Не мислете, че съм луда. Не планирах да обявя това, но съм бременна", заяви певицата.

Звезди, жертвали кариерата си за семейството

И първата бременност на Ким Кардашиян бе съобщена от сцената, но не от нея, а от Кание Уест, който тогава все още ѝ бе гадже, а не съпруг. Кание направи това по време на концерт в Атлантик Сити.

Тогава рапърът заяви: "Спрете музиката и вдигнете малко шум за бъдещата майка на детето ми, която е вече в 12-ата седмица".