Откакто Ким Кардашиян завладя света през 2007 г., тя премина страхотна метаморфоза и се превърна от звезда от порно клипче в най-известната риалити дама в света.

Съвсем скоро след като приключи бракът й с Крис Хъмфрис, Ким намери утеха в обятията на рапъра Кание Уест, който е известен със специфичния си стил и с любовта си към модата.

Връзката с Уест отвори на Ким съвсем нови врати. Тя най-после успя да спечели вниманието на отдавна мечтаната си приятелка – Бионсе, а сега е на фешън гастрол по време на Седмицата на модата в Париж, където гордо се разхожда за ръка с рапъра.

Според наблюденията на колегите от в. „Дейли мейл”, Ким доста е „изчистила” гардероба си откакто е с Кание. Тя е казала „чао” на роклите с дълбоки деколтета, на цветните дрехи, на къдриците и на леопардовите обувки.

От последните фотоси на риалити звездата личи, че тя е заменила цветовете и принтовете с дрехи решени в черно и бяло.

Дълбоките деколтета липсват в полза на прилични високи яки. Освен това напоследък Ким предпочита да носи косата си изправена и на опашка.

"Чао" дълбоко деколте!

Ким отпразнува 27-ия си рожден ден с рокля с дълбоко деколте, сега 31-годишната звезда предпочита по-изчистените линии

Преди 4 години (2008) риалити звездата предпочиташе огромните деколтета, които изваждаха на показ прелестите й, днес тя е почитателка на по-дискретните дрехи

"Чао" цветове!

От цветно към черно: На снимката в ляво виждаме Ким през 2010 г. в смела рокля на Herve Leger, само две години по-късно риалити звездата започна да залага само на черно-бялата гама

Пълна противоположност: Ким подбра роклята-хит на Gucci за пускането в продажба на новия й парфюм, сега тя залага на монохромното излъчване

"Чао" къдрици!

Загладената опашка замени къдриците на Ким

Ким през 2007 vs Ким сега