Английският модел, актриса и международно призната красавица Роузи Хънингтън-Уайтли е отдадена на суровоядството и ежедневните тренировки. Звучи доста амбициозно, но това е цената, която един супермодел плаща за перфектната си фигура и непрестанните работни ангажименти.

„Водата е наркотик от Бога“, казва Роузи, според която добре хидратираният организъм е предпоставка за здраве и красота.



Достатъчният прием на вода е основна съставка на всяка диета, намалява глада, помага на органите да функционират добре и прави кожата еластична, свежа и блестяща.

Нейното поддържано тяло е плод на ежедневни тренировки, но и на прием на прости и свежи храни.



„Не съм по сложните диети, обичам да правя всичко по-просто. Израснах във ферма, така че, ако искам да направя детокс или да сваля малко тегло знам как да намеря чиста храна, освен това напълно изключвам въглехидратите и рафинираната захар. Ето това е моят трик за здравословно хранене – нищо екстремно“, споделя моделът пред великобританския Vogue.

28-годишната Роузи, която е и един от любимите ни Ангели на Victoria's Secret, винаги залага на плодове и зеленчуци, произведени от малки екосертифицирани ферми, а когато пътува предпочита да се храни с местни продукти.



Тренировъчният ѝ режим е поверен в ръцете на двама професионалисти - James Duigan (персонален треньор и на Ел Макферсън), който работи с нея докато е в Лондон, Дейсън Уалш е инструкторът ѝ в Лос Анджелис, а докато е в Ню Йорк тренира със своя приятелка.

Роузи става всяка сутрин между 8-9 часа и след тоалета си диресктно се отправя към фитнес салона, където залага предимно на упражнения за издържливост. След това задължително парви йога, която отпуска напрегнатите мускули и извайва нежните ѝ форми.

„Не става въпрос само до това да си във форма, а и да си здрава. Така се чувствам много добре. И така, моят разкрасителен режим започва във фитнес салона.