Автор
Woman.bg

Какви опасности дебнат участниците в ''Къртицата''

На 26 март започва нов риалити формат, който още преди старта си набра огромен брой почитатели. "Къртицата" ще се излъчва по TV7, а част от участниците вече са известни.

Николета Лозанова, Азис, Деян Донков, Деян Неделчев-Икебаната и Божидар Искренов-Гибона са първите популярни личности, които потвърдиха присъствието си в предаването, съобщава inews.bg

Вече са известни част от предизвикателствата, пред които ще се изправят участниците. Скок с бънджи в басейн, плуване срещу течението и преминаване през огнен коридор са само някои от задачите, с които трябва да се справят играчите.



Три игри успяха да приковат вниманието ни и бързаме да ви разкажем за тях.

Колелото на хамстера
Всички участници ще бъдат заключени във въртяща се клетка. Вътре те ще се борят, за да достигнат набелязана цел, а този, който е Къртицата, ще се опитва да ги провали.

Калните хора
Участниците ще се състезават завързани с белезници. Ако не се справят със задачата, може да се наложи дни наред да живеят заключени със затворническия аксесоар.

Триатлон
В това предизвикателство участниците трябва да се преборят едновременно с три стихии - въздух, вода и огън. От висок кран ще скачат с бънджи, след това ще трябва да преплуват басейн срещу течението на водата, а накрая ги очаква преминаване през горящ коридор. За да им е още по-трудно, пожарникари ще пръскат срещу тях силна струя вода.

"Както обещахме, нашите герои няма да лежат на дивана, а ще трябва да заслужат всяка минута ефирно време, защото "Къртицата" е първото риалити, което се прави изцяло за зрителите", категорични са продуцентите.



Всяко предизвикателство и всяка спечелена или провалена задача ще предизвиква въпроса "Кой е Къртицата?". Правилният отговор ще донесе парична награда не само на участниците, но и на зрителите, които ще имат възможността да спечелят по 5000 лева всяка седмица.