Автор
Woman.bg

Какво ни казва часът, в който сме родени (II част)

Продължение.

Независимо дали вярвате или не, според някои хора часът на раждане е от особено голямо значение за същността и развитието на личността ни.

Родените в интервала от 12 до 14 часа са авантюристи по душа

Те непрекъснато търсят нови усещания. Те са страстни и ненаситни любители на плътските удоволствия. Не признават никакви табута по отношение на секса.

По характер са много чувствителни и съпричастни по отношение на проблемите на околните. Готови са помогнат на всеки, дори и слабо да го познават. Изключително контактни, с лекота завързват приятелства. Затова и всички професии, които са свързани с общуване с много хора са изключително подходящи за тях.

Родените в този часови интервал са много харизматични личности и веднага се превръщат в любимци на околните. Весели и открити, те винаги са предпочитана компания.

Обичат вкусната и добре аранжирана храна и нерядко имат проблеми с теглото още в най-ранна възраст.

В любовта са непостоянни, тъй като непрекъснато търсят нови усещания. Винаги се стремят към разнообразие и това е причината често да сменят партньорите си. Дори и след като сключат брак, те никога не остават верни на половинката си.

Родените в интервала от 14 до 16 часа са изключително двойнствени натури и на тях не може да се разчита, особено когато става въпрос за важни решения и сделки

Тези хора не са много наясно какво искат от живота си и по-голямата част от него прекарват лутайки се от едната крайност до другата. Често до края на живота си не успяват да открият своето призвание.

В отношенията си с околните са също толкова непостоянни. Те са ту мекушави, ту твърдо отстояват позициите си. Нямат твърда позиция по нито един въпрос, тя по-скоро се мени в зависимост от хората, в чието обкръжение се намират.

По характер никак не са лоши, стига околните да успеят да свикнат с вечно променливото им настроение.

В любовта са склонни на дълбоки и трайни чувства, но партньорът им трябва да е безкрайно търпелив и да успява да угажда на всеки техен каприз. Тогава би се получило едно успешно партньорство.

Родените в интервала от 16 до 18 часа са добри и открити

Обичат да споделят проблемите си и повече от всеки друг се нуждаят от одобрението и подкрепата на околните.

Силно са привързани към семейството и приятелите си. Когато се налага да вземат важно решение винаги се допитват до тях.



До голяма степен хората, родени в този часови интервал са нерешителни и успехът им зависи от други хора. Обичат да работят в екип, но не и да вземат важни решения, тъй като се страхуват от отговорността.

По отношение на финансовите дела инвестират парите си само в сигурни начинания, след като са предвидили всички възможни отклонения и едва след като са убедени, че не съществува никакъв риск, предприемат операцията.

Тези хора са много любвеобилни, обичат и помагат на своите близки и на хората, на които държат. Мразят конфликтите и противоречията и винаги са склонни да направят компромис. Те са големи дипломати и от всяка ситуация успяват да се измъкнат с достойнство.

В любовта са предани и верни на човека до тях, обичат го и го ценят и винаги те хората, които правят компромис за да има мир в къщата.

Родените в интервала от 18 до 20 часа се отличават със своята лоялност към останалите

На тези хора може да се разчита винаги и за всичко. Те са изключителни перфекционисти. Изпипват всяко нещо до последния детайл. Постигат целите си с упоритост и постоянство.



По характер са много добри, искрени, грижовни, постоянни и верни на своите приятели. Началниците им знаят, че винаги могат да разчитат на тях и им поставят по-специфични задачи, които изискват прецизна точност. Радват на благоразположението както на своите началници, така и на своите близки и приятели.

Много добре се реализират в професии, които изискват точност и прецизност. Обикновено успяват доста да се издигнат благодарение на своята упоритост и постоянство.

Обичат животът им да върви по план и всяко отклонение ги изнервя.

В любовта са се привързват силно към половинката си и й остават верни докрай.

Родените в интервала от 20 до 22 часа са доста интересни личности

За тях животът представлява театрална сцена, а главните действащи лица са самите те.

Вътрешно са много несигурни и неуверени, но успешно прикриват слабостите си зад показната самоувереност. Непрекъснато играят различни роли и в съществува реалната опасност в един момент да загубят себе си.



Въпреки театралността си в професионално отношение се справят доста добре и началниците им могат да разчитат на тях. Те са много отговорни и винаги съвестно изпълняват докрай поетите ангажименти. Работят добре в екип, но поради своята многоликост често се забъркват в конфликти и интриги.

Трудно понасят критика, това ги депресира и потиска. Избягват да гледат истината в очите, когато не им е удобна и затова си измислят своя.имат добре развито въображение.

Друга неприятна черта на родените в този часови отрязък е егоизмът им. Преди всичко се интересуват от своето собствено благоденствие, а околните остават на заден план. Именно поради тази причина на тези хора не може да се разчита особено.

В любовта изпитват силна необходимост да обичат и да бъдат обичани, но никога не се отдават изцяло на човека до тях.

Родените в интервала от 22 до 24 часа са изключително властни

Стремят се да контролират всичко и всички, които ги заобикалят.

Въпреки властната си природа, те са силно привързани към дома и близките си хора, които са тяхното най-сигурно убежище.

Интуицията им е силно развита и спокойно могат да разчитат на нея.



Притежават много добри организаторски умения и от тях излизат чудесни ръководители. Обичат властта, но никога не позволяват да се превърнат в нейна жертва. Управляват с твърда ръка, но са изключително справедливи и умеят да поощряват тези, които се справят добре. Те са много земни и манията за величие никога не взема връх при тях. Не се страхуват да признаят собствените си грешки.

По характер са много дружелюбни, ведри и открити. Обичат да помагат дори и на хора, които слабо познават и се раздават докрай. Ценят приятелството и съумяват да го запазят през годините. На средна възраст те са заобиколени от много и верни приятели, на които могат да разчитат във всеки един момент.

В любовта са също толкова открити и искрени, както и в останалите си отношения, но държат те да бъдат водещата фигурата връзката, макар и не явно.

Източник: gadatel.org