Искате не само да се чувствате млада, но и да изглеждате така? Ще ви кажем как!

Секс

Няма смисъл да изброяваме плюсовете от любовните ласки, нали? обичайте се повече и бъдете здрави и красиви!

Шоколадова терапия

Как ви звучи шоколадова терапия? Напоследък все повече центрове у нас предлагат тази терапия. Кофеинът в шоколада помага за премахване на целулит, стрии и други кожни несъвършенства, а също и за отслабване.

Не трябва да се подценява и масажът със шоколад. Доказано е също, че какаото подобрява производството на ендорфини - хормоните на щастието, които подобряват действието на серотонина, отговарящ за доброто ни настроение.



Много спорт, зеленчуци и плодове

Раздвижвайте тялото си, за да изглеждате здрави, красиви и млади. Лека разходка, колело, тренировки… малко спорт всеки ден или през ден ще ви зареди и ще ви накара да сияете.

Относно плодовете - тези, които подмладяват са: дюля, ябълка, грозде, диня, портокал, лимон, грейпфрут.

Яжте и зеленчуци - моркови, зеленчуците от зелената гама - спанак, маруля, зеле, броколи. Абсолютно всички зелени дарове изобилстват от бета - керотин, който има мощно антиоксидантно действие.

Течности

За нормалното функциониране на организма са нужни течности. Консумирайте колкото се може повече вода, защото въздействието й е безценно.

Душевно равновесие и комфорт

Щадете нервната си система доколкото е възможно, гледайте позитивно на случващото се около вас, внимавайте с депресиите, черните мисли и се наслаждавайте на живота всяка една секунда. И не забравяйте да се усмихвате по-често!