Кание Уест е решил да инвестира баснословната сума от 1 милион долара за нови придобивки в гаража си, информират американски медии.

Според запознати рап звездата закупи два бронирани джипа, които са куршумонепроницаеми, за да може сигурността на първородната му дъщеря Норт Уест да е пълна.



Кание е избрал за себе си и половинката си Ким Кардашиян, модел на Шевролет, който наподобява на президентската кола по мерките си за сигурност.

Всеки от високотехнологичните неприкосновени джипове струва по 500 хиляди долара, но изпълнителят е решил, че това е напълно разумна инвестиция, след като хвърли почти същата сума за златни тоалетни в новото си имение.

Четете още: Кание Уест иска голяма сватба

"Кание е наясно, че семейството му е известно и носи бремето на славата на гърба си, с което предизвиква вниманието на не един и двамата луди или психопати", разкрива близък до рапъра.

Според разкритията Кание настоявал поръчковите скъпи коли да се доставят до началото на октомври, когато започва световното му турне, за да не се притеснява излишно за сигурността на двете си най-любими жени, пише bliasak.bg



Припомняме, че преди близо 2 месеца риалити звездата Ким Кардашиян роди дъщеря на Кание Уест. Двойката избра да кръсти отрочето си със странното име Норт Уест. До момента бебето и майката не са се показвали пред хорските очи, като се очаква това да се случи съвсем скоро и много грандиозно.

Четете още: Ще се продават ли детските дрешки на Ким Кардашиян?