Важни събития и благоприятни промени - това обещава могъщият Юпитер, който през идната година ще играе по-особена роля.

Повече подробности вижте в нашия кариерен хороскоп за 2016 година.

Овен

От гледна точка на кариерата вашият зодиакален знак ще е един от най-успешните през идната година. Перспективите ви стават все по-добри, сега основната ви задача може би е просто да държите всичко под контрол. Вие сте енергични, амбициозни и много сериозно настроени към изграждането на собствения си имидж. Тайната на успеха ви е постоянният анализ на собствените ви постъпки и ясното определяне на целите, които сте си поставили в професионален план. През май и юни пред вас ще се открият нови перспективи, които ще ви позволят да си направите дългосрочни планове - може би чак до края на текущото десетилетие. Лятото ще ви придаде решимост - не губете време, действайте!



Телец

Кариерният ви хороскоп за 2016 г. обещава най-важните за вас събития да се разиграят към края на годината - през ноември и декември. За да напреднете сериозно в кариерата, ще трябва най-малкото да преоцените някои епизоди от миналото си. А още по-добре ще е да надникнете в бъдещето от нова гледна точка, не така, както сте си го представяли преди. За да се разделите с онова, което ви пречи, ще ви трябват решимост и кураж, но решението ви несъмнено ще е правилно. Не се страхувайте от сериозни сътресения – всъщност няма да ви се наложи дори да тряскате врати.

Близнаци

През идната година най-важното за вас е да не губите скорост и да продължавате напред. Най-благоприятното за вас време в работата ще е през март, когато слънчевото затъмнение ще ви открие невероятна възможност, от която веднага ще се възползвате. Точно за това сте мечтали отдавна и сте си казвали, че сте готови за новата си роля. Въпреки това може да усетите, че миналото не желае да ви пуска току-така. През май и юни ще се постараете да разрешите това затруднение, а през юли ще забележите, че вече имате напредък. Миналото ще ви задържа и поради някакви лични причини - постарайте се да покажете на околните, че далеч не всичко зависи от тях.



Рак

Кариерният ви хороскоп за 2016 г. подсказва недвусмислено, че ако настоящият ви начин на живот не оправдава очакванията ви, е време да промените това. Вашето издигане в кариерата ще зависи до голяма степен от решенията, които ще вземете през юни и септември. Общо взето каквато и посока да изберете, втората половина от годината ще е много по-продуктивна за вас и ще ви донесе повече удовлетворение от първите шест месеца. Може би решаваща роля ще изиграе факторът, че най-сетне ще имате конкретна цел. Така или иначе звездите ви предвещават успех към края на годината.

Лъв

В професионалната сфера ще се движите стабилно напред и нагоре през цялата идна година. Изключение от това правило могат да станат само някакви непредвидени събития, с които рискувате да се сблъскате през февруари. Имате достатъчно сили и резерви, за да решите незабавно проблема, но наранената ви гордост честичко ще напомня за себе си. Този случай ще ви тласне през следващите месеци да следите по-внимателно собствените си решения и действия, докато накрая не усетите, че сте възстановили своя жизнен потенциал.

Дева

Най-значителни промени в професионалната сфера очаквайте през юни - с идването на лятото с радост ще усетите, че околните най-сетне оценяват по достойнство вашите способности и постижения. Този душевен подем може да изиграе важна роля в преобразяването, което ви очаква пез 2016 г. Ще имате възможност да използвате най-сетне отдавна натрупания си потенциал и да реализирате възможностите си. Звездите - и най-вече царственият Юпитер - ще бъдат благоприятни за вас и сериозно ще вдигнат самооценката ви.

Очаквайте продължение.