Съпругата на френския президент Никола Саркози - Карла Бруни-Саркози, е бременна.

Това потвърди пред германския вестник „Билд" бащата на френския държавен глава, пише focus-news.net. Пред немското издание бъдещият дядо Пол Саркози изказал задоволството си, че ще има внуче. Пол разкри, че нито Никола, нито съпругата му искат да знаят предварително пола на бебето.

Самата Карла Бруни още не се осмелява да заяви публично новината. Вероятно от суеверие тя продължава да премълчава хубавата вест. Наскоро в тв интервю Бруни размени няколко загадъчни реплики с водещия Жан-Пиер Перно от частния канал TF1 относно своята бременност, пишат от lifestyle.bg



Журналистите във Франция очакваха тя да обяви, че е бременна по време на интервюто, но Бруни така и не потвърди новината открито, пише dir.bg. Темата за бременността бе засегната само за няколко секунди в ефир. "Зная, че не обичате хората да говорят за личния ви живот, но само искам да ви поздравя", каза Перно. Отговорът на бившата манекенка бе просто: "Аз също ви поздравявам", без да каже за какво точно. Този отговор бе възприет, като мълчаливо потвърждение от страна на Бруни за нейната бременност.

Преди три седмици в медиите отвъд Океана тръгна слухът, че първата дама на Франция очаква бебе. Наскоро след това се появи и информация, че Карла чака близнаци, които се очаква да се родят през октомври.

Бруни е женена за Никола от февруари 2008 г. Това ще бъде втори син за нея. Тя има едно момче от първия си съпруг. За Никола Саркози детето ще бъде четвърто поред.