Автор
Woman.bg

Кейт Бекинсейл - въплъщение на стила и класата

След като в няколко статии ви представихме елегантните тоалетите, които чаровната актриса Джесика Бил подбира за промотура на най-новия си филм "Зов за завръщане", решихме днес да надникнем в гардероба на нейната колежка от фантастичната лента – Кейт Бекинсейл.

Изглежда чаровната англичанка е голяма почитателка на стилните творения на американската дизайнерка Donna Karan, тъй като за последните две премиери на кино продукцията се бе спряла на ефектни рокли, дело именно на световно известния бранд.

На дъблинската премиера на лентата красивата актриса изглеждаше ослепително със сияеща усмивка на лице и официална цикламена рокля от Resort колекция за 2013 на Donna Karan.

Тъмнокосата знаменитост бе съчетала дългата до земята дреха, с асиметрична кройка, със светли обувки на висок ток от Jimmy Choo и чантичка дело на Judith Leiber.

Небрежна, вълниста прическа, нежни обеци от Graziela Couture и изкусителен грим представляваха финалния щрих, допълващ визията на звездата.

Само няколко дни по-късно, на лондонската премиера на екшън-фантастиката, талантливата актриса впечатли всички модни критици и стилисти с невероятно ефектното си, но същевременно с това и елегантно излъчване.

Кейт бе заложила на дълга до земята черна рокля от есенната колекция на Donna Karan, която се откроява с дълбока цепка и детайл около кръста.

За допълнение към дизайнерския тоалет чаровната хубавица бе подбрала сатенени обувки на висок ток от Salvatore Ferragamo.

Свободно пусната, вълниста коса и стилен грим подчертаваха естествената красота на Бекинсейл.