Ким и Кание най-сетне показаха новородената си дъщеря.

Малката Норт Уест направи дебюта си в шоуто на баба си Крис, където гордият татко Кание показа за първи път нейна снимка.

По този начин рап звездата сложи край на многобройните спекулации относно първата фотосесия на наследничката си.

На умилителния фотос Нори, както й викат известните й родители на галено, е гушната от майка си Ким и ококорено протяга малката си ръчичка към камерата, която я снима.

Снимката направи буквален фурор, като обиколи света и мрежата за секунди, а фенове и критици не спираха да коментират как Норт е одрала кожата на майка си.


Освен първият кадър на щерка си в шоуто на свекърва си Кание разкри лични подробности от живота си, което е крайно неприсъщо за него.

"Живея за Норт и Ким. Те са ми абсолютно всичко", искрено каза Уест, цитиран от bliasak.bg, които първи разпространиха новината.

Рап звездата разкри още, че в момента той, половинката му и почти 2-месечната им дъщеря Норт живеят в къщата на майката на Ким, но съвсем скоро ще се преместят в своята собствена, която в момента се ремонтира.

Припомняме, че на 15-ти юни Ким Кардашиян дари с първото му дете Кание Уест. Бебето се роди момиченце и двойката избра да го кръсти Норт Уест.