13-месечната дъщеря на Ким и Кание, Норт Уест, проходи.

Известната с пищните си извивки звезда от клана Кардашиян побърза да сподели радостната вест с феновете си. Ким направи това посредством умилителна снимка в социалните мрежи.

На въпросния фотос Кардашиян нежно целува дъщеричката си, която е увита в жълта хавлия.

Под кадъра Ким написа: "Нашето момиченце днес отбеляза една седмица уроци по плуване и направи първите си стъпки, веднага след като излезе от басейна. Мама и тати се гордеят толкова много с теб!".

Четете още: Съкровището на мама: Ким и Норт! (снимка)

Това не е единствената новина за малката Нори, както я наричат на галено, която циркулира в светското пространство тези дни.

Ако се вярва на западните медии, Ким и Кание са наели двойничка на дъщеря си срещу сумата от 500 000 долара. Те прибягнали до тази мярка, защото се притеснявали от непрекъснатото медийно внимание спрямо Норт и решили, че така бавачката и детето им ще могат спокойно да се разхождат, докато папараците смятат, че Ким или Кание са с детето.

Четете още: Вижте снимки от рождения ден на Норт Уест

"Имаше прослушване, което бе организирано от агенция и накрая откриха бебе, което изглежда също като дъщеря им. Наеха дори двойничка на бавачката им с надеждата да заблудят папараците", споделят източници близки до младото семейство.

Четете още: Ким с поредна тясна рокличка

Четете още: Ким и нейната супер тясна рокля

Четете още: Приятели за цял живот: Ким и дълбоките деколтета

Ким и Кание не са първите звезди прибегнали до този трик. Припомняме ви, че Том Круз също бе наел двойничка на Сури, но схемата бързо бе разкрита от наблюдателни папараци.