На 21 октомври Ким Кардашиян навърши 34 години.

Равносметката за постигнатото в живота, която неибежно съпътства рождените дни на зрелия човек, несъмнено е удовлетворяваща за Ким.

Звездата може да се похвали със сладка малка дъщеричка, любящ съпруг, голямо сплотено семейство и успешна кариера, включваща риалити предаване, множетсво собствени модни линии, участие в реклами и... накратко казано Ким е истинска машина за пари.

Но темата на днешната статия не е личните и професионални успехи на пищната знаменитост, а поредният стрийт стил стайлинг, който тя демонстрира.

Преди дни риалити дивата бе щракната от папараци пред семейния офис. Нищо необичайно, освен факта, че визията на Ким включваше изчистена сива блуза с дълъг ръкав и ниска поло яка... да, правилно прочетохте – поло яка.

Четете още: Разголената Ким Кардашиян

Не знаем за вас, но ние сме доста учудени, че Ким е изневерила на така любимото си дълбоко деколте и ако трябва да сме честни, от доста време не сме я виждали толкова облечена.

Четете още: Ким захвърли брачната халка

Остатъка от визията на госпожа Кание Уест включваше червена пола тип "молив" от Alexander Wang и червени токчета с PVC акцент от Christian Louboutin.

Лично на нас много ни харесва стилната визия на Ким и се надяваме тя да залага на повече подобни съчетания, приковаващи погледа с елегантност и нежност, а не с излишна голота.

А на вас, дами, харесва ли ви визията на Ким Кардашиян?

Следете блога "Да се изгубиш... в Рим!" - едно бягство във Вечния град, посветено на свободния избор, удоволствието и вдъхновението!