Автор
Woman.bg

Ким Кардашиян забрави дъщеря си в хотел (видео)

Риалити звездата Ким Кардашиян забрави дъщеря си във френски хотел. Съпругата на Кание Уест бе толкова заета да позира пред фотографите, че без малко да се прибере у дома без малката Норт.

За куриозната случка стана ясно от видео, разпространено в YouTube. Светската лъвица напуска хотела, важно отива до колата си, но не се качва в нея. След няколко секунди, прекарани в размисъл, Ким се запътва отново към входа, а минути по-късно отново се появява пред фотографите, този път носейки Норт на ръце.

С ирония западните медии отбелязват, че сексапилната звезда просто е забравила малката в хотела.

„Май майчинството й идва в повече, щом забрави едногодишната си дъщеря в хотел", пише „Ню Йорк Дейли Нюз". „Най-добре да й намерят бавачка, очевидно на Кардашиян не може да се разчита да гледа детето си", гласят други коментари в мрежата.

Четете още: На Норт Уест й писна!

Четете още: Вижте обувките на Giuseppe Zanotti вдъхновени от Ким Кардашиян

Звездата не остави „инцидента" без коментар.

"Чух да коментират, че съм забравила дъщеря си в хотела ... Шегувате ли се? Отидох до колата, за да проверя на място ли е седалката на Норт. Предния ден бях забравила да я сложа и сега отидох да видя дали е там. Мислите, че ще я оставя сама в хотелското фоайе? Да, разбира се. А едногодишната ми дъщеря сама ще освободи хотела", написа Ким в туитър.