Автор
Woman.bg

Ким: Нося дълги палта, за да скрия колко съм дебела!

Риалити звездата Ким Кардашиян направи няколко интересни признания относно стайлинга си през бременността.

"Изобщо не се опитвам да прикривам бременното си коремче, дори напротив – харесва ми да акцентирам върху него", заяви Ким. Това откровение, не учуди особено много обществеността, защото и без Ким да го бе признала публично, тази подробност от стила й на обличане ясно си личеше от доста време насам.

Напоследък тя попада във всички клюкарски хроники именно заради смелите тоалети, с които афишира наедряващата си фигура. Повечето от тях са полупрозрачни и впити по тялото й, а преди дни тя дори се показа с рокля с деколте до корема, която предизвика хиляди осмиващи я коментари в социалните мрежи.

Друга дреха, с която Ким не се разделя, откакто коремчето й наедря, е дългото палто, което понякога облича изцяло, а друг път го носи само наметнато върху раменете си, дори и в най-големите жеги. "Нося тези палта, защото искам да скрия дебелите си ръце и задник", неочаквано сподели арменката пред журналисти.

"По време на бременността тялото доста се променя и в края на деня ми се иска да бъда облечена в него - нещото, което ме кара да се чувствам комфортно“, искрена е Кардашиян.

Ким се появи с това дебело зимно палто вчера, когато температурата в Ню Йорк бе 27 градуса