Ким за пореден път успя да създаде пълен хаос, появявайки се на публично място. Този път красавицата показа новата си модна колекция в Сао Паоло и всички нейни фенове се появиха, за да я подкрепят и да видят любимката си на живо!

Нека ви пропомним, че само преди ден г-жа Кардашиян-Уест се съблече за поредната гола фотосесия в пустнията. Припомнете си кадрите ето ТУК. Но това, което повече ни изненада не бяха голите фотоси, а признанието, което Ким направи.

Четете още: Ким Кардашиян с нова гола фотосесия

Съпругата на Кание Уест сподели, че страда от псориазис на кожата и всъщност голите снимки са нейният начин да пребори несигурността относно кожата си.

На вчерашното представяне на моделите от новата й колекция „Ким Кардашян Уест за C&A“ Ким изглеждаше в страхотно настроение, демонстрирайки за пореден път пищните си форми.

„Исках да покажа моето виждане как бразилската жена по най-добър начин може да представи сексапилните си женствени извивки. Тъй като съм дребна, но имам голям ханш, дрехите ми винаги трябва да бъдат преправяни“, казва тя и обясни, че това е причината да залага на еластични дрехи, които прилепват на фигура й.

* Ким се бе спряла на семпла черна рокля по тялото с дължина до коляното. Черни изискани сандали допълваха сексапилната й визия

В колекцията за Бразилия са показани много прилепнали по тялото поли до колената, рокли, сандали и бюстиета, показващи корема, които са характерна тенденция за колекцията.

Според списание "Time" Ким Кардашян е сред 100-те най-влиятелни личности w света. В магазините от веригата C&A в Бразилия, където живеят повече от 200 млн. души, са представени двайсетина модела на цени между 9 и 65 долара.

ВИДЕО: