Вече ви показахме кои световни звезди се сдобиха с наследници през тази година, затова в оставащите часове от 2015-а е редно да обърнем внимание и на родните популярни личности, на които щъркела донесе бебче през изминалите дванайсет месеца.

Началото на годината и по-точно на 11 януари поф-фолк певицата Емануела роди син от тогавашния си приятел – синът на бизнесмена Динко Динев – Димитър.

Детето е момченце и е кръстено на баща си, а само няколко месеца след като то се появи на бял свят родителите му се разделиха.

Но Емануела, която има по-голям син от предишна връзка, разкрива, че въпреки че не са заедно, Димитър много се грижи за сина си.



Друга звезда от фолк бранша, която се сдоби с още един наследник тази година, е певецът Константин.

На 11 окотмви съпругата му Надя му роди син – Александър.



Александър се казва и първородният син на Биляна Гавазова - водещата на сутрешния блок по БиТиВи, който се появи на бял свят пролетта. Горе-долу по същото време и друга водеща от медията стана майка. Става въпрос за Нели Хаджийска от "Търси се".

Друго звездно бебе, което проплака за първи път тази година, е синът на актрисата Вили Марковска – Красимир, който се роди на 17 март.

Само два дни след него на бял свят се появи и дъщерята на Сашо Кадиев и Таня Тончева – Екатерина. Малката красавица, която се роди на 19 март, е кръстена на знаменитата си баба – Екатерина, известна като Катето Евро.



Средата на юни първородната си дъщеря роди красивата Мис България 2006 – Славена Вътова. Момиченцето бе кръстено от гордите си родители Ема.

През 2015-а проплака и малкият Самуил, резултат от любовта между водещата Ирина Тенчева и продуцента Иван Христов.