Колекцията от бижута "Стилът на Джоли", която холивудската звезда Анджелина Джоли създаде миналата година в сътрудничество с бижутера Робърт Прокоп, скоро може да бъде видяна във Франция.

Звездата ще покаже своите колиета, пръстени, гривни и други ослепителни бижута в Кап Фера и в Монако това лято. От БГНЕС припомнят, че през април колекцията беше показана в Джулиънс Гелъри в Бевърли Хилс. Бижутата ще могат да бъдат видени между 15 юли и 15 август. Началните им цени все още не са обявени, но със сигурно те ще бъдат главозамайващи.

Събраната сума обаче няма да отиде в сметката на Джоли и Пит, а ще бъде предоставенa на асоциацията "Партньорство за образование за децата в конфликтни зони", която оказва помощ на децата, живеещи в страни, обхванати от конфликт, като им предлага образователни програми.

Красивата актриса, която неотдавна беше определена за специален пратеник на Върховния комисар на ООН за бежанците, е съпредседателка на фондацията. Благодарение на усилията й, миналата година в Афганистан беше построено едно девическо училище.

Анджелина Джоли с колие от колекцията си бижута " Стилът на Джоли" във филма "Туристът"

Анджелина Джоли се появи с обеци от колекцията си бижута и на световната премиера на '' Туристът"

Анджелина Джоли с обеци от колекцията си бижута "Стилът на Джоли"