Последните няколко месеца бяха белязани не само от редица звездни раздели, но и от редица звездни корекции.

За жалост все по-голяма част от любимите ни актриси лягат под скалпела в опит да заличат белезите на времето от външния си вид. Казваме за жалост, защото поне засега резултати от операциите, които виждаме, са доста разочароващи.

Нямаме нищо против разкрасителните корекции, но те трябва да се правят с мярка, за да изглежда крайният резултат възможно най-естествено. Остаряването е естествен етап от човешкия живот, който далеч по-красиво, от изкуствено опънатите лица.

Именно с такива през последните месеци се появиха холивудските красавици Рене Зелуегер и Мег Райън, както и любимката ни от сериала "Приятели" Кортни Кокс.

Снимките, които папараци направиха на Кортни преди няколко дни в западен Холивуд, красноречиво доказват, че в опита си да се "освободят" от белезите на възрастта, някои звезди си докарват неестествено опъната и доста изкуствена визия.

Разхождайки се по улиците, 51-годишната актриса демонстрира фина фигура и лъчезарно излъчване, но за съжаление лицето й изглеждаше сковано и подуто, изцяло изгубило някогашната си харизма и специфични черти.