Автор
Woman.bg

Коя е най-добре облечената на Наградите на Гилдията на актьорите?

Любимият ни сезон на холивудски награди продължава с пълна пара. Вчера вечерта се състоя бляскавата церемония по връчването на отличията на Гилдията на актьорите.

Филмът "Арго", разказващ за спасяването на американски заложници от Техеран след революцията от 1979-та година, имаше изключително силен откъм награди уикенд, с което увеличи шансовете си за "Оскар", коментира "Ройтерс".

След като на 26-ти януари Гилдията на продуцентите го обяви за филм на годината, побеждавайки другите номинирани в категорията ленти "Линкълн", "Клетниците" и "Наръчник на оптимиста", в неделя, 27 януари, "Арго" взе статуетка и за най-добър актьорски състав от Гилдията на екранните актьори.

На раздадените вчера престижни награди 22-годишната Дженифър Лоурънс пък бе отличена за най-добра актриса в главна роля за превъплъщението си в депресирана млада вдовица в "Наръчник на оптимиста".

В надпреварата Дженифър победи Джесика Частейн, която играе агент на ЦРУ в лентата за залавянето на Осама бин Ладен "Враг номер едно".

Статуетката за поддържаща женска роля спечели фаворитката за "Оскар" Ан Хатауей като Фантин от мюзикала "Клетниците". В мъжкия аналог на категорията отличието отиде при 60-годишния Томи Лий Джоунс, който влезе в образа на радикалния конгресмен Тадиъс Стивънс в "Линкълн".

Наградите за актьорски ансамбли в сериали отидоха при британската драма Downton Abbey и - за трета поредна година - при Ед О'Нийл, София Вергара и останалите от комедията "Модерно семейство".

Ето ги и нашите номинации за най-добре облечените дами на въпросното бляскаво събитие. Гласувайте за вашата фаворитка в анкетата по-долу или чрез коментар.

Дженифър Лоурънс бе облечена в невероятна котюр рокля от пролетната колекция за 2013-та на Christian Dior, която бе съчетана с бижута Chopard и вълниста прическа, прибрана на една страна.

Французойката Марион Котияр също бе заложила на рокля от Christian Dior. Изящната дреха, украсила тялото на красивата Марион, бе част от последната пред-есенна колекция на бранда.

Джесика Частейн се появи с елегантна рокля със сърцевидно деколте дело на Alexander McQueen. Ефектно колие от Harry Winston, вълниста прическа и нежен грим завършваха визията на актрисата.

Нина Добрев, демонстрира романтична и нежна визия, състояща се от вечерна рокля от пролетната колекция за 2013 на Elie Saab, малка чантичка от Judith Leiber, прибрана в стилен кок коса и дискретен грим.

Чаровната Ан Хатауей бе облечена в черна рокля от последната пролетна колекция на Giambattisa Valli, която се допълваше от обувки на ток от Jimmy Choo модел "Kalpa" и чантичка от Edie Parker.

Аманда Сийфрид изглеждаше великолепно в наситено синя рокля от пред-есенната колекция за 2013 на Zac Posen. Визията на звездата от "Клетниците" се завършваше от украшение за врата от Lorraine Schwartz, пленително подчертани очи и вълниста прическа, прибрана на една страна.

Прелестната Джулиян Мур се появи с рокля от котюр колекцията за 2011-та на Chanel. Тоалетът с дълбоко V-образно деколте бе допълнен от чантичка Chanel и ефектни бижута.

Красавицата Кери Уошингтън бе заложила на интересна дълга до земята рокля от Rodarte, съчетана с приковаващи погледа аксесоари - бижута от Fred Leighton, обувки на ток от Christian Louboutin модел "Batignolles" и чантичка от Judith Leiber.

Магнетичната половинка на Бен Афлек Дженифър Гарнър се появи с ефектна златиста рокля от пред-есенната колекция за 2013-та на Oscar de la Renta. Косата на актрисата бе стилизирана в сексапилни къдрици, а гримът и бе нежен и подчертаващ красотата й.

Никол Кидман бе със синя котюр рокля от Vivienne Westwood. Правата коса и бижутата от Fred Leighton се явяваха завършващия визията щрих.

Латино дивата София Вергара демонстрира перфектна визия, включваща дълга до земята рокля от Donna Karan Atelier, токчета от Jimmy Choo и бижута Charlotte Olympia.