Автор
Woman.bg

Коя е най-добре облечената звезда на CFDA Fashion Awards?

В понеделник вечерта в Lincoln Center в Ню Йорк се проведоха наградите на Американската асоциация на дизайнерите CFDA Fashion Awards, които събраха на едно място елита на модния бизнес и известни дами, носещи любовта към модата в сърцето си.

Сред отличените на бляскавата церемония, наричана от мнозина "Модните Оскари" бяха Том Форд, избран за дизайнер на годината Мъжка мода, Мери-Кейт и Ашли Олсън за The Row, които получиха награда Дизайнер на женско облекло на годината, Табита Симънс пък получи приза Дизайнер на годината Аксесоари.

А сега вижте и нашите номинации за най-добре облечените дами на събитието. Гласувайте за вашата фаворитка в нашата анкета или я подкрепете чрез коментар!

Кейти Холмс

Красивата актриса изглеждаше зашеметяващо в тъмна масленозелена копринена рокля от Ralph Lauren и винтидж бижута също дело на модния бранд.

Джиджи Хадид

Русокосото изкушение бе заложила на пленителна визия, съчетаваща в едно ретро полъха на 80-те в лицето на бляскав гащеризон от Resort колекцията за 2016 на Michael Kors, а от друга изтънчената модерност нашепвана от ефектните сандали и клъч чанта, отново дело на Michael Kors.

Карли Клос

Божественото тяло на моделът бе облечено в дълга вечерна рокля на червени точки от тазгодишната есенна колекция на Diane von Furstenberg, а устните й бяха потопени в аленочервена съблазън. Интересна подробност е, че Карли бе решила да допълни тоалета си със сандали на равна подметка, а не с токчета.

Ванеса Хъджинс

Актрисата бе заложила на изтънчена тъмна рокля от Resort колекцията за 2016 на Sachin & Babi Noir, която бе комбинирана от изчистени черни сандали.

Петра Немцова

Красавицата за пореден път е успяла да намери баланса между елегантност и сексапил, залагайки на визия, открояваща се с величествена червена рокля от Max Azria Atelier, златисти аксесоари и прибрана нагоре коса.

Кристи Тейгън

Красива жена, красива рокля. Кристи за пореден път доказа, че има чувство за стил, подбирайки за появата си на червения килим пленителна бяла рокля от Solace London ‘Chaka’ dress.

Наташа Поли

Моделът Наташа Поли привлече погледите на всички присъстващи, появявайки се със изящна рокля от , която ефектно обгръщаше тялото й, а на места пък дръзко го разкриваше, умело създавайки, вярваме не само у нас, впечатлението, че тази рокля е създадена специално за нея.

Аманда Сейфрийд

Актрисата винаги залага на тоалети с минималистичен дизайн, но този път смело излезе от зоната си на комфорт и подбра за появата си на модното събитие с рокля от дантела и тюл, богато украсена с цветни кристали Swarovski.

Ким Крадашиян

След като обяви втората си бременност, днес Ким отново даде храна за размисъл и обсъждане на печатни и онлайн медии, но този път с избора си на тоалет за наградите CFDA Fashion. Риалити дивата бе заложила на впечатляваща рокля от тазгодишната есенна колекция на Proenza Schouler, която несъмнено е много красива и ефектна, но със сигурност не е подходяща за ниския й ,а и в комбинация с меко казано странната й поза, оставя доста противоречиви чувства у нас.

Нина Добрев

Нашето момиче пък бе заложило на стилен и едновременно с това ефектен облик, включващ топ и екстравагантна пола от Lela Rose.

Мишел Монаган

Актрисата изглеждаше великолепно в с изящни златисти инкрустации, дело на Monique Lhuillier.