Автор
Woman.bg

Коя е най-добре облечената звезда на наградите BET?

В Nokia Theatre в Лос Анджелис бяха раздадени ежегодните награди BET.

Водещ на церемонията бе комикът Крис Рок.

Учредените през 2001 година награди BET, се присъждат за изключителни постижения на афроамерикански музиканти, актьори и спортисти.

В големият победител на вечерта се превърна Фарел Уилиямс, който получи две отличия. За най-добър ритъм енд блус/поп изпълнител и за видео на годината за хита си Happy.

За най-добра изпълнителка пък бе отличена Бионсе. Заедно със съпруга си, рапъра и продуцент Джей-Зи, певицата получи отличието за най-добро музикално сътрудничество за Drunk in Lovе. Влюбената двойка е на турне и затова не присъства на церемонията. Затова пък двамата записаха специално видео към песента Partition.

Тази година с награда BET за цялостно творчество бе отличен Lionel Richie. Как организаторите сбъркаха името на звездата, можете да разберете тук

Сред останалите отличници в музикалните категории дебютантът Огъст Алсина спечели приза за най-добър нов изпълнител, канадският рапър Дрейк беше обявен за най-добър хип-хоп изпълнител, а в категорията при жените наградата получи Ники Минаж.

В актьорските категории призовете за най-добър актьор и актриса бяха присъдени съответно на Чиуетел Еджиофор и носителката на "Оскар" Лупита Нионго.

Никой от тях не присъстваше на церемонията.

В спортните категории бяха отличени тенис звездата Серина Уилямс и баскетболистът Кевин Дюрант.

Своята фаворитка можете да подкрепите като дадете гласа си за нея в анкетата в края на материала.