Автор
Woman.bg

Коя е най-добре облечената звезда на наградите BOX TV?

Младата звезда на родната сцена Михаела Филева и скандалният рапър Криско станаха изпълнители на годината в първите годишни музикални награди на BOX TV.

Звездите на поп и хип-хоп музиката заложиха предимно на плейбек. Изненадващо организаторите не връчиха отличието си в категория за песен на зрителя. Те прибраха статуетката за догодина с обяснението, че е имало опит за манипулация в онлайн гласуването.

С отличия си тръгнаха Ангел и Моисей, за най-добра група на годината, а колаборацията им с Криско „Знаеш ли кой видях” им донесе наградата за „Най-добра хип-хоп и R&B песен”.

Вензи грабна статуетката за дебют. Най-добрата рок група на годината са Революция Z. Награди взеха още Донна, която бе определена,като най-стилен артист, а най-добрият featuring е на Deep Zone & Bobo.

Церемонията се излъчи на живо по БНТ, а водещи бяха Мария Силвестър и Антони Атанасов. Награди на отличниците в различните категории връчиха Анелия, която бе единствената фолк звезда на събитието, журналистът Жоро Милков, момичета на българската художествена гимнастика, близначки Емануела и Доротея Толеви, моделът Бориса Тютюнджиева, Роро Кавалджиев.

Михаела Филева

Надя

Мария Илиева

Вики Терзийска

Бориса Тютюнджиева