Автор
Woman.bg

Коя е най-добре облечената звезда на Наградите EMA 2011?

Снощи в Белфаст, Ирландия, се проведоха престижите отличия на MTV – Европейските Музикални Награди за 2011 година.

Осемнадесет HD камери бяха използвани за заснемането на шоуто и присъстващите на него световни звезди, които тази година не минаха по традиционния червен килим, а по розов.

Цветът е вдъхновен от логото на шоуто и останалата сценография на спектакъла.

Церемонията бе водена от новата звезда Селена Гомес. На розовия килим тя се появи в красива рокля на Marchesa.

19-годишната певица прояви истински професионализъм за крехката си възраст, поемайки на плещите си няколко живи изпълнения и ролята на водеща на целите награди.

Принцесата на американската поп музика, Кейти Пери, и новата световна любимка от Великобритгания, Джеси Джей, премериха сили не само с номинации и награди, но и с шантав стил на розовия килим.

Кейти Пери се появи в компанията на дизайнера Джереми Скот, облечена в негови дрехи.Тя получи наградата на MTV за най-добро изпълнение наживо.

Джеси Джей пък заложи на известна елегантност с жълта, леопардова рокля на D&G.

Освен това я видяхме облечена и в характерните за стила й цели бодита (в един от случаите Джеси беше заменила бодито с плътно прилепнала по тялото рокля.)

Моделите Бар Рафаели и Ирина Шейк разтърсиха присъстващите с красотата и сексапила си, появявайки се в тъмни вечерни рокли на Replay.

Лидерката в номинациите и взетите награди на вечерта бе Лейди Гага. На розовия килим тя се разходи с рокля – броня на Paco Rabanne.

Лейди Гага получи наградата за най-добра изпълнителка. 25-годишната нюйоркчанка носеше типичното за нея смайващо облекло, когато се яви да получи наградата си от Дейвид Хасълхоф.

Актрисата Дженифър Меткалф спря дъха на фотографите със секси аутфит, който затри в ъгъла на прожекторите всички изискани рокли. Тя се появи с тесен клин, черен топ, леопардови обувки и пухкава чанта с апликирани на нея устни.



Сладката Хейдън Панетиер пък се показа в семпла черно-бяла рокля на Tibi.

Колуминацията на вечерта бе качването на Queen на голямата сцена. Една от най-влиятелните рок банди на всички времена беше наградена с отличие за Световна икона.

Тази година се отбелязват 40 години от създаването на бандата през 1971 година. От стартирането на главозамайващата си музикална кариера, Queen продават над 300 милиона копия от албумите си, 16 от които застават под №1.