Автор
Woman.bg

Коя е най-добре облечената звезда на наградите на Планета?

Онзи ден музикална компания „Пайнер” раздаде 10-тите си поредни награди.

Церемонията се проведе в зала 1 на НДК.

Водещи на събитието бяха Галя Димитрова - водеща на "Автограф" и Наско Михайлов. В юбилейното издание на наградите музикалната медия връчи 22 отличия. На сцената се изявиха близо 30 изпълнители, с повече от 35 песни.

Най-желаната награда, тази за певица на годината, отиде за пети път при Преслава. "Пета година вече усещам все по-голяма тръпка, искам да благодаря на всички, които са гласували" - каза усмихнатата Преслава.

След това тя покани Галена на сцената и призна: "Ако между нашите фенове има някаква конкуренция, с ръка на сърцето ви казвам, познавам Галена от 10 г., между нас двете никога не е имало такава".

След като Галена се качи на сцената, Преслава се обърна към нея с думите: "Много те обичам, така че се обичайте и вие."

"Война между нас няма, нека да я няма и между вас" - отвърна Галена.

А ето и кои от поп фолк звездите си тръгнаха с награди: "Дебют на 2011 г." спечели Ани Хоанг, наградата за
"Най-прогресиращ изпълнител на 2011 г." отиде при Джена. За DJ ХИТ на 2011 г. бе обявена песента на Галена - DJ-ят ме издаде.

Фолк певиците Глория и Емилия си разделиха наградата на тв Планета за "Баладичен хит на 2011 г." съответно с песните си "До последната сълза" и "Грешница".

Призът за най-добър видеоклип отиде при Цветелина Янева и песента й „Брой ме”. Наградата за "Артистично присъствие на изпълнител вклип през 2011 г." пък грабна Андреа за песента си с Борис Солтарийски - "Предай се". Отличието на телевизия Планета за "Най-оригинално медийно присъствие" отиде при Певицата на народа Ивана, заради участието й като жури в риалитито "Гласът на България". Рингтон на 2011-та стана "Да те прежаля" на Джена и Андреас. "Най-горещият летен хит" е на Анелия - "Проба-грешка". "Най-добра дуетна песен на 2011" стана 'Едно'' на Андреа и Борис Дали.

Наградата Албум на 2011 г. получи''Аз'' на Галена. Тя благодари на всички, които са й помогнали с този амбициозен музикален проект и на хората помогнали й да сбъдне мечтите си. Певицата поздрави съпруга си Галин и сина си Стефчо.

Камелия получи специалната награда на телевизия „Планета“ за 15 години сценична дейност.

"15 звездни години на сцена, видеоклипове които ще се помнят и стотици концерти и срещи с почитатели по света" - така от Планета представиха купонджийката на фирмата.

Песен на 2011 г. стана ''Да те бях ранила'' на Джена. Фолк певицата прие много емоционално наградата като се разплака. Тя благодари на Мариета Ангелова за музиката и на турския композитор Кенан Сербест.

За трети път певец на 2011 г. стана Илиян. След едногодишно прекъсване за пети път певица на годината пък стана Преслава, която отново реши да подели наградата си с Галена.

А ето ги и номинациите за най-добре облечена звезда на събитието:

Ани Хоанг смени два тоалета: червена дълга рокля и сребрист ансамбъл от корсет с шипове и къса пола


Цветелина Янева – бе заложила на по-младежка и изчистена визия. Тя смени три тоалета през вечерта. Блузка и пола на Topshop, риза и пола на Givenchy и дълга бляскава рокля на Beyond.


Джена
се беше спряла на две дълги рокли за церемонията


Примата на поп-фолка Глория бе облечена изцяло в черно.

Емилия пък от своя страна предпочете бялото



Кали също се спря на два тоалета




Андреа подбра два доста предизвикателни тоталета

Анелия се спря на две визии - черна рокля и комбинация от сако, бюстие и пола

Камелия отново заложи на предизвикателната визия с доста разголена синя рокля с огромни цепка и деколте. Певицата реши да бъде още по провокативна като се появи с черна къса перука.

Галена изненада с четири визии, повече за тях можете да разберете тук

Ивана подбра дълга черна рокля и корсет с пола

Снимка: Булфото

Певицата на годината Преслава беше избрала дълга черна рокля на Beyond