Автор
Woman.bg

Коя е най-добре облечената звезда на the BAFTA Brits to Watch?

След като пристигнаха на американска земя, Кейт и Уилям са истинска сензация за цялата страна.

В задокеанската си обиколка кралското семейство включи като „забележителност”, която трябва да се посети, и филмовото събитие BAFTA Brits to Watch, което тази година е посветено на британските млади таланти в киното и телевизията.

На гала вечерта присъстваха множество големи холивудски величия, надпреварващи се да се запознаят и побъбрят с младото семейство.

Вечно вежливият и забавен Уилям не спираше да разговаря с гостите на събитието и запечата на лицата им широки усмивки.

Кейт от своя страна се държеше малко по-сдържано и изискано, но до края на вечерта вероятно се е поддала на заразителния ентусиазъм добродушие на съпруга си.

И така, нека видим най-впечатляващо облечените дами на вечерта.

На първо място започваме с Кейт, херцогиня на Кембридж, и нейната божествена рокля на Alexander McQueen, която навреме бе донесена от канадски военни.

Кейт бе съчетала роклята със сребърни сандали на Jimmy Choo и чантичка от същия дизайнер. Семпла, но стилна до мозъка на костите си – това е нейната запазена марка.

Дженифър Лопез доведе на събитието и обичана си майка. Лицата и на двете грееха като слънца при разговора си с кралската двойка.
Лопез представи женствените си форми в зелена рокля със златисто избродиран ръкав на Emilio Pucci.

Никол Кидман изглеждаше блестящо в още по-блестящата рокля на Elie Saab от последната котюр колекция на дизайнерската къща.

Гърбът на роклята е разкошен.

Ана Курникова пристигна на събитие без компанията на Енрике Иглесиас. Сама, но красива, тя се появи със синьо-зелена рокля, чийто дизайнер все още не можем да предположим кой е.

Младата холивудска светска особа Блейк Лайвли, която в последно време се появява навсякъде, уважи гала вечерта облечена в много красива рокля на Marchesa. Бижутата й са на Lorraine Schwartz, а обувките на любимия й Christian Louboutin.