Автор
Woman.bg

Коя е най-добре облечената звезда на видео наградите на MTV?

Бионсе и Майли Сайръс доминираха на церемонията за видео музикалните награди на MTV в Ингълууд, Калифорния.

Вечерта определено стана още един звезден миг в короната на любимката ни Бионсе. Звездата закри шоуто с паметно 15-минутно изпълнение, като на сцената към нея се присъединиха съпругът и дъщеря й. Би явно иска да покаже на всички, че слуховете за раздор в семейството й не са вярни, а дали е така?

Бионсе пя и танцува в трико с метален цвят на Tom Ford, докато двегодишната Блу Айви и Джей Зи гледаха от публиката, когато дивата заяви "MTV, добре дошли в моя свят".

Семейството бе заедно на сцената, когато Бионсе получи специалната награда "Авангард" на името на Майкъл Джексън за цялостен принос към музиката. Джей Зи нарече съпругата си "най-великия жив изпълнител". Със сълзи на очи Бионсе благодари на публиката и погледна към съпруга и дъщеря си, казвайки им, че ги обича.

Четете още: Колко спечелиха Бионсе и Джей Зи от турнето си?

Най-желаната награда - за видеоклип на годината отиде при Майли Сайръс за "Wrecking Ball". От името на изпълнителката наградата бе взета от бездомен тийнейджър, който обърна внимание на проблема на публиката на едни от най-популярните награди в световен мащаб.

Get More: 2014 VMA, Artists.MTV, Music

Най-добър видеоклип на певица е "Dark Horse" на Кейти Пери с Джеси Джей.

Най-добро поп видео на MTV е "Problem" на Ариана Гранде и Иги Азалия, най-добро рок видео - "Royals" на Лорд. Ед Шийрън със "Sing" спечели приза за най-добро видео на певец. Дрейк спечели наградата за хип-хоп за "Hold On (We're Going Home)" с Маджид Джордан.

Наградата за най-добра хореография получи Сиа с "Chandelier".