Снощи симпатичната и винаги усмихната Криста представи новата си песен и видеоклип в столичен клуб.

Песента е написана специално за нея от Рейчъл Роу, която е сред любимите автори на много от родните певци.

Видеоклипът на "За теб" е дело на режисьора Валери Милев, а популярният танцьор Милен Данков е автор на оригиналната хореография. Самата Криста сподели с публиката си, че именно танците са били едно от най-големите предизвикателства за нея в актуалния й проект. Косата и стайлингът в клипа са дело на Жоро Петков, гримът на Зоран Коцов, а фотосесията е на Костадин Кръстев-Коко.

Криста изненада публиката си с няколко изпълнения на живо, освен новия си сингъл тя изпя и някои от любимите си песни в съпровод на пианиста Теодор Петков – Тото.

Певицата Мария Илиева, която е продуцент на Криста с лейбъла Стерео стая, замени микрофона с фотоапарат и репортерстваше на събитието. Мария не скри вълнението си от представянето на изпълнителката от нейната компания и не спря да я подкрепя пригласяйки и танцувайки на изпълненията й.

Сред присъстващите на представянето на новия клип бяха Маряна Попова, Поли Генова, Преслава Пейчева и Ясен Велчев, Рут Колева, Сантра, Ивайло Колев и някои от участниците в различни музикални формати – Нора Караиванова, Маги Джанаварова, Александра Апостолова, Богомил Бонев и Jason Brad Lewis.

Криста заедно с Рейчъл Роу / Снимка: Булфото

Криста заедно с Jason Brad Lewis / Снимка: Булфото

Криста изненада публиката си с няколко изпълнения на живо, освен новия си сингъл тя изпя и някои от любимите си песни в съпровод на пианиста Теодор Петков – Тото / Снимка: Булфото

Криста / Снимка: Булфото

Мария Илиева / Снимка: Булфото

Още снимки можете да видите тук

Заглавна снимка: Костадин Кръстев-Коко