Всеки от нас има няколко забавни места, на които е правил секс.

В списъка могат да присъстват най-различни неща. Стълбище, задната седалка на автомобил, обществено място и т.н. Но Има места, на които не си струва да се прави секс. Тъй като…? Тъй като можете да си навлечете травми, инфекции и други неприятни последствия.

1. В басейн

От филмите може да ви се струва възхитително да правите секс във вода. Обаче хлорът във водата променя киселиността на влагалището и можете да си докарате инфекции. Дори водата да е слабо хлорирана, в нея все пак се съдържат много микроби, които попадат във влагалището и водят до различни инфекции. Водата в басейна може да провокира сухота на влагалището. Тъй като премахва естествената смазка.

2. В движещ се автомобил

По тази точка кой знае какви разяснения няма нужда да правим. Сексът в движещ се автомобил е почти директен билет за болница или траурна къща. Но нека да приведем в своя защита няколко студенокръвни факта. По данни на университета в Южна Дакота, 33 % от мъжете и 9 % от жените в изследването им признали, че са правили секс по време на каране на автомобил и поради това са настъпвали катастрофи. Повече от 1/3 от тях са превишили допустимата скорост, а още една трета са загубили управление над автомобила. Единадесет процента от анкетираните признали, че въобще са изпуснали кормилото.

Повече по темата четете тук