Известният плeвeнски мафиот Камен Балбузанов – Куката се раздели с Русата Златка, разбра Галерия от близки до изкусителката.

От няколко седмици сърцето на блондинката е свободно, а Куката се е върнал при законната си съпруга Стела, допълват колегите от hotnews.bg.

Гангстерът и Златка бяха неразделни близо година и дори заживяха под един покрив. Куката бе превърнал блондинката в своя пленница и не ѝ позволяваше да излиза никъде, пише slava.bg.

Дясната ръка на Христофорос Атаманидис – Таки дори беше оборудвал луксозното жилище с всевъзможни глупости, с които да угоди на капризната си половинка, само и само да не прекрачва прага на апартамента без негово знание и позволение.

Четете още: Златка, това ти ли си?

По каква причина Куката решил да прекрати отношенията си със Златка не е ясно, но плевенският подземен бос отдавна е известен с агресивния си характер. А когато става дума за жени, е изключително ревнив, разказват близки на Златка Райкова.

Въпреки връзката му с блондинката той отказа да се разведе със съпругата си Стела и дори и на нея беше забранил да излиза по нощни заведения и да се среща с други мъже.

Русата Златка обаче изпитвала неимоверни трудности да спазва забраните на богатото си гадже и неколкократно си позволявала волности, които Куката не можел да прости.

Четете още: Русата Златка шокира с разкритие за Валери и Николета

Припомняме, че след последния им скандал, след който Куката се върнал при семейството си в Плевен, Златка опита да размекне бившия си любим, като му се обясни в любов публично.

"Влюбена съм, обичам го", изповяда се преди броени дни пред роден седмичник тя. Надеждата ѝ да умилостиви Куката с емоционалните си слова обаче бързо била разбита.

"Куката извади късмет, че се раздели със Златка, тя му носеше лош късмет", коментират близки до подземния бос.