След като се отегчи от американските топманекенки, актьорът Леонардо ди Каприо насочи стрелата на Купидон към Балканите, разкриват колегите от БГНЕС.

Холивудският секссимвол и красивата блондинка Афердита Дрешай, носителка на титлата Мис Косово 2011, прекараха заедно няколко дни в Маями. Тя трябвало да се омъжи за албански изпълнител, но изглежда е отменила плановете си за сватба.

Леонардо и Афердита на балкона на хотелската им стая


Чуждестранните медии заговориха за връзката на двамата още през февруари, но тогава никой не обърна внимание, а чаровната Афердита настоя, че с Леонардо са само приятели. Месец по-късно стана ясно, че тя наистина е развалила годежа си с албанеца и е отишла в обятията на актьора.

Афердита Дрешай

Неотдавна Лео също скъса с приятелката си Ерин Хийтъртън. 37-годишният Ди Каприо има славата на Дон Жуан, покоряващ сърцата на най-красивите жени по света. През неговото легло са минали топ манекенки като Жизел Бюндхен и Бар Рафаели.

23-годишната Ерин влезе в живота на Лео през миналата година. Ослепителната блондинка, която рекламира секси бельо за "Виктория Сикретс", желаеше нещата между двамата да станат по-сериозни, да преминат на друго ниво, но той не беше готов за това.

Ерин Хийтъртън