Автор
Woman.bg

Лесни прически, вдъхновени от най-секси звездите на Холивуд

Не е задължително постигането на холивудски стил да бъде трудно.

Всъщност, някои от най-секси прическите на Холивуд не са никак сложни. Разгледайте част от най-модерните сред тях, представени от любимите ви знаменитости!

Модерни и лесни прически право от Холивуд

Искате холивудска прическа, но не знаете как да я направите? Е, дошли сте на правилното място! Представяме ви секси прическите на любимите ви знаменитости в няколко лесни стъпки, така че вече и вие можете да постигнете мечтания външен вид! Хвърлете един поглед!


Джесика Алба - класически кок




Ако искате да постигнете лъскавия външен вид на Джесика Алба, нанесете четвърт от стилизиращ гел от корените към краищата като разделите косата на две. Срешете назад със ситен гребен. Навийте косата на кок и закрепете с фиби. Накрая напръскайте с лак за коса за трайност на прическата.

Тейлър Суифт - вдигната коса в ретро стил

За да постигнете симпатичния ретро стил на Тейлър Суифт, срешете косата на дясно и накъдрете с маша. От лявата страна вържете косата по-свободно на опашка. Вдигнете кичурите нагоре като закрепяте с фиби. Напръскайте с лак за коса със слаба фиксация.

Натали Портман – небрежен кок




Съчетайте официалното облекло с небрежния кок на Натали Портман. Срешете косата на дясно и придайте обем с гребена. Съберете косата от ляво и навийте, за да оформите кок. Закрепете кока с фиби и напръскайте с лак за коса.

Никол Кидман – полу-вдигната, полу-пусната




Романтичната прическа на Никол Кидман- полу-вдигната, полу-пусната- е страшно лесна! Накъдрете косата с маша и прокарайте пръсти, за да се отпуснат къдриците. Разделете косата на път и от всяка страна разделете на две. Съберете предните половини от всяка страна във формата на венец и вържете на опашка в задната част на главата или закрепете с фиби.

Мила Кунис – френски кок

Елегантният френски кок на Мила Кунис изглежда сложен, но всъщност е доста лесен. Придайте обем на горната част на косата с гребен. Оставете пуснати кичури от двете страни на лицето, за да го очертаете, след това съберете другата част от косата с лявата си ръка. Навийте я около левия си палец, закрепете с големи фиби. Подпъхнете краищата и напръскайте с лак за коса.

Очаквайте продължение