Линдзи Лоън беше отведена от съда с белезници, след като пробацията й беше отменена заради многобройни нарушения, съобщиха Асошиейтед прес и Ройтерс.

Съдът определи гаранция от 100 000 долара. Актрисата веднага я плати и беше освободена. Прокурорът по делото препоръча Линдзи Лоън да влезе в затвора, но съдия Стефани Сотнър определи дата за ново заседание на 2 ноември, когато да реши дали звездата отново да бъде изпратена зад решетките.

Актрисата е влизала в затвора вече четири пъти, но винаги беше освобождавана предсрочно заради липса на място. Нарушението на Линдзи Лоън се състои в това, че е била отстранена от приюта за жени, където е полагала общественополезен труд. "Това е човек под пробация - каза адвокатът й Стив Хониг. - Повечето хора под пробация не правят нещата идеално".

Това е поредният проблем за 25-годишната актриса, която е под пробация по дело за шофиране под влиянието на алкохол от 2007 г. и по дело за дребна кражба от тази година. Кариерата на Линдзи Лоън пострада много заради постоянните й проблеми със закона, пишат от actualno.com Напоследък тя е участвала само в един филм - "Мачете", който излезе миналата година.