Стилът на звездните дами често спира дъха с превъзходните си превъплъщение, но понякога успява да втрещи с криввания от „правия път”.

Дали ще се съгласите с нас е въпрос на гледна точка. И все пак ви предлагаме да разгледате следващите ни предложения в категорията „Лошият и Добрият избор”.

Фрида Пинто – Семпло и елегантно

Лошият избор

Индийската актриса промотира филма си “Black Gold” по време на филмовия фестивал Doha Tribeca Film Festival.

Тя се появи на официалната пресконференция на филма в семпла рокля на черно-бяло райе от последната круизната колекция на Salvatore Ferragamo за 2012-та.

Обикновен кок и черни сандали правеха компания на роклята, с дължина до под коляното.

Добрият избор

Друг вариант на елегантна визия с рокля с тънки презрамки и ефирно падащ плат е розовата вечерна рокля на Фрида, с която се появи на премиерата на филма „Black Gold”.

Роклята отново е на Salvatore Ferragamo, но й стои далеч по-красиво от раираната. Прекрасни аксесоари към визията й са златистият въжен колан, златните гривна и чантичка в дясната й ръка.

Танди Нютън – Приковаващ вниманието принт

Лошият избор

Британската актриса Танди Нютън направи своя стряскащ моден избор по време на наградите за стил на Elle.

Тя се появи в рокля на Louis Vuitton дт пролетната им колекция за 2011-та.

Смесването на леопардов принт, сатен, блестяща материя и тюркоазени обувки ни се струва малко кичозна.

Добрият избор

Далеч по стилна, красива и в същото време забележителна бе Танди по време на партито, организирано по повод излизането на новия й филм „Death and the Maiden”.

Тя бе облечена в лилава рокля на Giles, в долната част на която изпъкваше ярък принт на цветя. Интересен аксесоар бе синьо-зеленият колан.

Алесандра Амброзио – Драматична и женствена

Лошият избор

Моделът Алесандра Амброзио винаги е пленявала с умерена и елегантна визия. Но по време на събитието Rodeo Drive Walk of Style Awards, на което се отдаде почит на супермодела Иман и дизайнерския бранд Missoni, тя не се представи на познатото ниво.

Странното съчетание между ярко червено и бледо розово леко дразни окото.

Добрият избор

За разлика от предната визия, следващата е истински драматична и красива. Алесандра Амброзио изглежда великолепно по време на модните награди 2011 CFDA Fashion Awards, облечена в чувствена, червена и женствена рокля на Prabal Gurung.