Да се влюбиш на работното си място се случва често, а в Холивуд още по-често. Актьорите са заедно в продължение на месеци по време на работа и неусетно страстта от екрана преминава и извън него.

В поредица от статии ще ви представим звездни двойки, чиято любов пламва не другаде, ами на снимачната площадка. Отношенията между някои вече са история, но все пак има и не малко, които все още са заедно. Ние ще обърнем внимание на тези влюбени щастливци, които влизат в последната графа.

Брад Пит и Анджелина Джоли

Двамата се събират по време на снимките на филма "Мистър и Мисис Смит". Изглежда, че месеците, в които играят съпружеска двойка, помагат на актьорите да се влюбят един в друг.

Чувствата на Брад Пит към Анджелина са нещо повече от увлечение. Той намира любовта на живота си в лицето на Джоли и решава да се раздели с тогавашната си съпруга Дженифър Анистън, за да живее щастливо с новата си изгора.

Брад и Анджи са горди родители на шест деца – три осиновени и три свои.

Хавиер Бардем и Пенелопе Крус

Двамата се запознават през далечната 1992 година, когато актрисата е едва на 16 години, по време на снимките на лентата "Jamon, jamon".

Тогава обаче отношенията им не се развиват до нищо повече от взаимна симпатия. През 2008 година Хавиер и Пенелопе отново се срещат на снимачната площадка, този път на тази на филма "Вики, Кристина, Барселона". Двамата се влюбват и през 2010 г. сключват брак на Бахамите.

След две дечица – момченце и момиченце, и шест години заедно те са все така силно влюбени като в началото.

Аштън Къчър и Мила Кунис

Те се запознават на снимачната площадка на сериала "Шеметни години". Когато ситкомът започва да се снима те са още тийнейджъри – Мила е на 15 години, а Аштън на 20.

Двамата минават през краткотрайна младежка връзка с ходене по партита, концерти и тайно разменени целувки. Но всичко това приключило доста бързо.

Интересна подробност е, че Мила споделя, че първата й целувка е била именно с Аштън Къчър и то по време на снимките на "Шеметни години".

Години по-късно, след края на връзката на Аштън и Деми Мур, Мила подновява отношенията си с актьора. Първоначално всичко започва чисто приятелски, но бързо между тях пламва старата страст, която се превръща в силна любов.

В момента красивата актриса с украински корени е бременна от Къчър и двамата възнамеряват да се оженят след като бебето се появи на бял свят.