Автор
Woman.bg

Любовта на известните: Бионсе и Джей Зи подновиха обетите си

Преди броени дни световните медии гръмнаха с новината, че Бионсе и Джей Зи са подновили брачните си обети на тайна церемония.

Звездната двойка все още не е коментирала новината, но това не ни и учудва. Сигурно романтичното събитие ще остане забулено в тайнственост още дълго време, все пак Бионсе и Джей Зи са от знаменитостите, които ревностно пазят личния си живот и държат той да не се превръща в публично достояние.

Припомняме ви, че едва преди няколо месеца те решиха до споделят снимки от сватбата си, състояла се преди цели седем години. Въпросните снимки може да видите ТУК!

Дали слуховете за проблеми в брака на най-влиятелната двойка в шоубизнеса са били пиар трик от тяхна страна или пък проблемите са били реални, но Бионсе и Джей Зи са успели да ги преодолеят с помощта на добър психолог, както писаха няколко светвони издания, не знаем, но едно е сигурно двамата продължават да са заедно и да изглеждат все така влюбени.

Доказателство, че всичко е наред в любовния живот на кралица Би и нейния крал Джей зи е фактът, че те трескаво търсят дом в Париж и даже вече са намерили луксозен имот в предградието на френската столица.

"Обичаме Париж. градът е много специален за нас, защото именно тук се сгодихме и мястото, където беше зачената дъщеря ни Блу Айви", обясни Джей Зи по време на концерта на двойката във френската столица.

Следете блога "Да се изгубиш... в Рим!" - едно бягство във Вечния град, посветено на свободния избор, удоволствието и вдъхновението!