Родната чалга Дива с име на горски плод се появи на свое клубно участие облечена в сценичен костюм много подобен на този на Бионсе от запомнящия ѝ се концерт на Super Bowl.

Със сигурност тоалетът на Малина е дело на роден талантлив дизайнер, който умело е трансформирал основни акценти от този на Бионсе, като например долната част на бодито, от която се разкроява мини пелерина над дупето под формата на кожена дантела.

При Малина подобни прецизни детайли отсъстват, но пък основната идея на визията е запазена - секси, модерен гладиаторски стил, в който се преплитат готик и рок елементи.

Нека насочим вниманието ви към ботите и плътните черни чорапи на фолк певицата – идея, също взаимствана от кралицата на r'nb стила.

Визиите им обаче се разминават по стайлинга на прическата – стилистите на Бионсе за заложили на буйна, къдрава грива, докато тези на Малина са предпочели високо прибраната в конска опашка коса. А също така и по липсата на ръкавици до лакътя при Малина.

Ако със сигурност има нещо общо между двете певици, то това несъмнено е сценичната енергия - едната пропита с балкано-ориенталски ритъм, другата с екзотиката на афроамериканската култура, но достатъчно пленителни и разпалващи публиката.