Автор
Woman.bg

Марая Кери: "Не знам коя е тази Дженифър Лопес"

Марая Кери отново потвърди това, което бе казала преди години – че не знае коя е Дженифър Лопес.

Преди няколко години тя учуди хората с коментарите си за Лопес, които направи пред журналисти, а именно - красноречивото ѝ твърдение, че изобщо не знае коя е "тази Лопес" и нито веднъж не се е срещала с нея.

Естествено след това обществеността си помисли, че Кери нещо недолюбва Джей Ло, съответно плъзнаха и слухове за конфликт между двете поп диви. Дженифър обаче се държеше миролюбиво и заявяваше пред медиите, че обожава Марая и обясни изказването ѝ с довода, че просто е забравила: „Ние сме се срещали много пъти. Разбира се, ние не сме много добри познати, но помежду ни няма никакъв конфликт“.

Нищо чудно обаче миролюбието ѝ да се изпари, след като Марая пак се опита да я захапе. Когато преди дни репортери я попитаха отново за Джей Ло на гала вечерят на Silver Circle Gala в Бевърли Хилз, Марая Кери със смях повтори някогашния си отговор: „Аз все така не знам коя е тя“.

Да или не: Визията на Джей Ло?

Според мнозина заядливият коментар на Марая може да е породен от снимка от миналата година, на която Лопес е уловена да си пише съобщения по време на живо изпълнение на колежката си. Фотосът обиколи вестниците и списанията, придружен от материали, тълкуващи държанието на Дженифър като демонстративно незачитане на творчеството на Кери.

Джей Ло обаче побърза да се оправдае, заявявайки, че внимателно е следяла изпълнението на колежката си и се е разсеяла просто за момент, защото "пърформансът" ѝ е бил много дълъг.

Звездите и техните прозрачни рокли